Gå till innehåll

Vi får pris som ”Bästa helhetslösning för tjänstepension”

Skandia prisas av försäkringsförmedlare och administratörer runtom i landet som bästa helhetslösningen för tjänstepension.

Medlemmarna i Svenska Försäkringsförmedlares förening (SFM) har röstat fram Skandia som vinnare i den nya kategorin ”Bästa helhetslösning för tjänstepension” i den årliga tävlingen ”Årets Förmedlardisk”. 

— Vi är naturligtvis mycket glada över utmärkelsen! Det är med hjälp av det goda och fungerande samarbetet mellan våra olika avdelningar som vi tillsammans kan leverera detta fina erbjudande till förmedlarna. Utmärkelsen är ett otroligt fint betyg och en bekräftelse på att vårt hårda arbete ger resultat, säger Susanne Sakari, chef Extern Distribution på Skandia. 

”Brett erbjudande och gedigen erfarenhet”

SFM, är branschorganisationen för professionellt verksamma försäkringsförmedlare. Den årliga tävlingen ”Årets Förmedlardisk” utförs av SFM tillsammans med Brilliant Future och bygger på kvantitativa data från cirka 900 försäkringsförmedlare och administratörer runtom i landet.    

— Vi har ett brett erbjudande och gedigen erfarenhet till hands för att hjälpa våra partners med tjänstepensionsfrågor. Tjänstepension är Skandias kärnaffär därför känns det extra roligt att förmedlarna tycker att tjänstepension är lika viktigt och kul som vi gör, säger Susanne.  

Färglatt hjärta

Tjänstepension & hälsa

Vi vet att friska och trygga medarbetare skapar välmående företag. Därför har vår hel­täckande tjänstepension extra fokus på hälsa.

Läs mer om vår tjänstepension för företag