Gå till innehåll

Tänk på! Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som investeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. En investering i Skandia Liv (traditionell förvaltning) innebär också en risk men medför att du alltid får ut minst det garanterade beloppet. Läs mer här

Vad kan ett månadssparande i fonder ge?

Hoppsan, ett fel uppstod

Sätt upp ditt sparande steg för steg

Två kvinnor flyttar inredning

Bufferten

Innan du börjar spara till något annat är det bra att ha en buffert för oförut­sedda utgifter. Vet du hur mycket du borde ha? 

Kom igång med bufferten

Växter och vattenkanna

Pensionen

Nästa steg är pensionen – ju tidigare desto bättre. Vill du ha smarta pensions­råd utifrån just dina förut­sättningar?

Säkra din pension på 15 minuter

Kvinna öppnar ett fönster

Drömmen

Kom igång med ett månads­sparande som kan ta dig närmare drömmen. Hitta sparformen som passar för just dina behov och ditt engagemang.

Börja spara för dina drömmar

Kvinna och barn sitter i soffa

Barnen

Om du har barn eller kanske till och med barnbarn vill du förstås spara en slant till dem också. Få koll på vad som är viktigt när du sparar till barn.

Spara till barn & barnbarn

Olika sätt att spara


Kulor i en skål

Spara i fonder

Ta rygg på någon som är insatt och köp andelar i en fond som förvaltas professionellt. En fond ger en viss riskspridning eftersom den innehåller flera olika investeringar.

Spara i fonder

Två pilar pekar åt motsatta håll

Spara i aktier

Gör egna investeringsval. En aktie är en ägar­andel i ett bolag och ger rätt till utdelning av företagets vinst. För att sprida risken behöver du investera i flera företag i olika branscher.

Spara i aktier

Paraply

Spara med garanti

Spara bekvämt och med ett garanti­belopp vid ut­betalning. Vi sköter förvalt­ningen åt dig och av­kast­ningen för­delas genom en åter­bärings­­ränta – med en jämnare ut­veck­ling över tid.

Spara med garanti

Procenttecken

Spara med ränta

Spara tryggt med sparränta. Välj mellan sparkonto med rörlig ränta och fria uttag, eller fasträntekonto där du låser pengarna en tid mot en fast ränta. Sparkonton omfattas av insättnings­garantin.

Spara med ränta

Ring upp mig

Lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare från Skandias Livförsäkringsbolag upp dig.

Något gick fel när formuläret skulle skickas.