Gå till innehåll

Sveriges nöjdaste kunder – sex år i rad!

Sveriges pensionskunder har sagt sitt – igen! För sjätte året i rad har vi Sveriges nöjdaste företagskunder i kategorin tjänstepension. Årets SKI visar att privatkunderna håller med. För andra året i rad tilldelas Skandia guldmedalj för nöjdaste privatkunder inom pensionssparande. Tack för förtroendet!

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har mätt kundnöjdheten hos försäkringsbolagens kunder ända sedan 1989.

Årets SKI visar bland annat att branschens kunder i större utsträckning värderar god service, samt att många kunder uppger att de känner sig rätt försäkrade. Jämfört med andra aktörer så har Skandias den högsta andelen privatkunder som uppger att de är mycket nöjda, och vi värderas också av kunderna som det bolag som tillhandahåller högst prisvärdhet.

Så funkar tjänstepensionen

– Det här är fantastiskt glädjande resultat. Det visar att vår strategi att arbeta långsiktigt med kunderna i fokus lönar sig, säger Frans Lindelöw, vår Koncernchef och VD.

– Att vi har branschens nöjdaste kunder utgör en fantastisk plattform för framtiden. Skandia ska fortsätta att leverera trygghet för generationer, fortsätta att vässa våra erbjudanden samt att göra våra tjänster ännu smidigare och enklare att använda sig av, säger Frans Lindelöw.

Kvalificerad rådgivning och hög service

Så än en gång till alla våra kunder: tack för förtroendet! Och självklart kommer vi inte att inte luta oss tillbaka och vara nöjda, tvärtom.

– Vi fortsätter att fokusera på att leverera bra lösningar med kundernas behov i centrum. Vi utvecklar och investerar stort de kommande åren för att framtidssäkra och effektivisera oss. I det arbetet sätter vi kunden i centrum och arbetar för att göra kundupplevelsen ännu mer digitaliserad och sömlös, säger Anna-Carin Söderblom Agius, Chef Försäkring på Skandia.

Läs också: Mest hållbara aktören enligt kunderna – för andra året i rad

Förra året lanserade Svenskt Kvalitetsindex, SKI, ett nytt index som mäter kundernas syn på företagens hållbarhetsarbete. För andra året i rad är vi det bolag som rankas högst på privatsidan. Det visar SKI:s hållbarhetsindex.

Hållbaraste företaget enligt kunderna - läs mer här!

Andra läser om

Fler nyheter