Gå till innehåll

Vi vill att ditt företag och dina medarbetare ska må bra

Vi har Sveriges nöjdaste kunder – för sjätte året i rad!

SKI företag 2022.png

Tack för förtroendet! För sjätte året i rad har vi Sveriges nöjdaste företagskunder i kategorin tjänstepension.  

  Läs mer om priset >

Har ditt företag inte svarat på våra frågor?

Lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism innebär att vi som finansiellt bolag behöver lära känna våra kunder bättre. Alla våra kunder behöver därför svara på frågor med jämna mellanrum.

Läs mer och svara här

Hur är läget i Sverige?

75,4 miljarder kronor. Så mycket pengar har Sverige förlorat på längre sjukskrivningar under 2023. För sjunde året i rad beräknar vi det värdeskapande som går förlorat till följd av längre sjukskrivningar. Det finns helt enkelt miljarder skäl att satsa på förebyggande arbete. 

Läs rapporten här

Senaste nyheterna

Fler nyheter

Lyssna på vår podd: Hälsoekonomen: Miljarder skäl att satsa på förebyggande!

Att sätta hälsan i fokus är en lönsam investering. Och det lönar sig för alla att agera tidigt på varningstecken för att förhindra långvariga sjukskrivningar. Det säger Skandias hälsoekonom Jenny Wiener i vår podd Hur är läget egentligen?, som konstaterar att tillväxt skapas av friska medarbetare. Hör hennes bästa tips för att lyckas.

Lyssna på Podcaster Lyssna på Spotify Till vår podd

Välj en trygg  och smart väg framåt

Det är inte alltid så enkelt att fatta rätt beslut för din och företagets framtid – därför finns Skandia Ägarstrategi. En möjlighet att simulera olika ekonomiska scenarier och se hur det påverkar dig och ditt företag nu och i framtiden.

Så kan du fatta medvetna beslut

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.