Gå till innehåll

Vi vill att ditt företag och dina medarbetare ska må bra

Vi har Sveriges nöjdaste kunder - för femte året i rad!

SKI företag 2022.pngTack för förtroendet! För femte året i rad har vi Sveriges nöjdaste företagskunder i kategorin tjänstepension.  

Läs mer här >

Lyssna på vår podd: Så blir du mer omtyckt på jobbet (och får högre lön)

Allt från högre lön till bättre ledarskap och ökat välmående på arbetsplatsen. Ja, att vara omtyckt har en lång rad positiva effekter på både jobb och privatliv, menar Björn Hedensjö, psykolog och författare - aktuell med boken ”Omtyckta människor”. I vår nya podd Hur är läget egentligen? får du tipsen som gör dig mer likeable men också hur du som chef och arbetsgivare kan sänka stressnivån och skapa bättre balans mellan belastning och återhämtning.

Lyssna på Podcaster Lyssna på Spotify Till vår podd

Har ditt företag inte svarat på våra frågor?

Lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism innebär att vi som finansiellt bolag behöver lära känna våra kunder bättre. Alla våra kunder behöver därför svara på frågor med jämna mellanrum.

Läs mer och svara här

Välj en trygg  och smart väg framåt

Det är inte alltid så enkelt att fatta rätt beslut för din och företagets framtid – därför finns Skandia Ägarstrategi. En möjlighet att simulera olika ekonomiska scenarier och se hur det påverkar dig och ditt företag nu och i framtiden.

Så kan du fatta medvetna beslut

Senaste nyheterna

Fler nyheter

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.