Gå till innehåll

Vi vill att ditt företag och dina medarbetare ska må bra

Vi har Sveriges nöjdaste kunder – för sjätte året i rad!

SKI företag 2022.png

Tack för förtroendet! För sjätte året i rad har vi Sveriges nöjdaste företagskunder i kategorin tjänstepension.  

  Läs mer om priset >

Nu höjer vi återbäringsräntan till 6 procent

Från och med den 1 juni 2024 höjer vi den ordinarie återbäringsräntan på traditionellt förvaltat försäkringskapital i Skandia Liv från 5 till 6 procent. "Vi är mycket glada över att för andra gången i år ha möjlighet att höja återbäringsräntan för våra kunder och ägare", säger Koncernchef och VD Frans Lindelöw.

Läs om hur återbäringsräntan fungerar

Nyhet! Sänkta avgifter för nästan 600 000 kunder

Omkring 600 000 av våra kunder har den 1 juni fått sänkta kapitalavgifter för sin pension. "Vi är ett kundägt bolag vilket innebär att all vinst och överskott ska fördelas tillbaka till kunderna", säger vår koncernchef och VD Frans Lindelöw.

Läs om sänkningen - och vilka som omfattas

Senaste nyheterna

Fler nyheter

Har ditt företag inte svarat på våra frågor?

Lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism innebär att vi som finansiellt bolag behöver lära känna våra kunder bättre. Alla våra kunder behöver därför svara på frågor med jämna mellanrum.

Läs mer och svara här

Lyssna på vår podd: Hälsoexperternas samlade tips – tio guldkorn från säsong 2

I sista avsnittet innan sommaren av vår podd Hur är läget egentligen? har vi valt ut några guldkorn och en rad värdefulla hälsotips från andra säsongen! Det har varit en säsong med många spännande gäster och värdefulla tips och råd för hur vi ska må bättre, förebygga ohälsa och bli långsiktigt hållbara i karriären och på fritiden. Missa inte att prenumerera så får du en notis när vi är igång efter ledigheterna. Och betygsätt oss gärna. Vi ses igen i september!

Lyssna på Podcaster Lyssna på Spotify Till vår podd

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.

Välj en trygg  och smart väg framåt

Det är inte alltid så enkelt att fatta rätt beslut för din och företagets framtid – därför finns Skandia Ägarstrategi. En möjlighet att simulera olika ekonomiska scenarier och se hur det påverkar dig och ditt företag nu och i framtiden.

Så kan du fatta medvetna beslut

Hållbarhet – viktig del i vår affär

Vår drivkraft är att skapa trygghet för generationer och bidra till ett hållbart värdeskapande med sikte på att vara det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Vi har en bred förankring med långsiktiga åtaganden gentemot ägare, kunder och samhälle.

Så arbetar vi med hållbarhet