Gå till innehåll

Vi vill att ditt företag och dina medarbetare ska må bra

Välj en trygg  och smart väg framåt

Det är inte alltid så enkelt att fatta rätt beslut för din och företagets framtid – därför finns Skandia Ägarstrategi. En möjlighet att simulera olika ekonomiska scenarier och se hur det påverkar dig och ditt företag nu och i framtiden.

Så kan du fatta medvetna beslut

halsoevent_jan2023.jpgMissa inte vårt hälsoevent

Vi har samlat flera ledande experter på temat "Hållbar arbetsplats nu och i framtiden - vart är vi på väg?". Du som är ledare eller HR-chef är välkommen till ett kostnadsfritt seminarium, en förmiddag med nya insikter, inspiration, samtal och nätverkande.

Jag vill anmäla mig till Stockholm, tisdag 31/1 kl 9-11.30

Jag vill anmäla mig till Göteborg, fredag 3/2 kl 9-11.30

Vi har Sveriges nöjdaste kunder - för femte året i rad!

SKI företag 2022.pngTack för förtroendet! För femte året i rad har vi Sveriges nöjdaste företagskunder i kategorin tjänstepension.  

Läs mer här >

Senaste nyheterna

Fler nyheter

Har ditt företag inte svarat på våra frågor?

Lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism innebär att vi som finansiellt bolag behöver lära känna våra kunder bättre. Alla våra kunder behöver därför svara på frågor med jämna mellanrum.

Läs mer och svara här

Lyssna på vår podd: Har du nya otippade chefsegenskapen som krävs i framtiden?

Vi befinner oss vid ”År noll” och måste blixtsnabbt stöpa om i grunden hur vi jobbar och gör karriär. Det menar Kjell A. Nordström som i avsnittt 45 av vår podd "En påse pengar" lyfter en otippad egenskap du som framtida ledare måste ha. Och du behöver varken gå på Handels eller KTH… 

Till vår podd Lyssna på Spotify Lyssna på Podcaster

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.