Gå till innehåll
Två män fikar på arbetsplatsen

Hur är läget?

Egentligen. Vi bryr oss om hur du och dina medarbetare mår och vill hjälpa till innan någon blir sjuk. Därför har vi en hälsoförsäkring i vår tjänstepension. En win-win-win för dig, ditt företag och samhället vi alla lever i.

Ta reda på mer
Man pratar i telefon

Skandias hälsosluss

Har du vår hälsoförsäkring kan dina medarbetare ringa vår hälsosluss där de möts av legitimerade psykologer online eller på telefon.

Mer om vår hälsoförsäkring
Skandias pensionspaket

Välj rätt tjänstepension för ditt företag

Med våra paket för tjänste­pension med hälsoförsäkring kan du ge dina medarbetare riktigt bra personal­förmåner.
 
Testa vår guide
Två personer i ett rådgivningssamtal

Jag vill prata med en rådgivare

Ge dig själv och medarbetarna rätt förutsättningar för ekonomisk trygghet och hälsa – boka tid med en företagsrådgivare.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ny företagstjänst för snabb och enkel administration

Nu blir det enklare att administrera dina medarbetares tjänstepensioner och försäkringar. Med vår nya tjänst Skandia Företag gör du snabba ändringar, hittar enkelt information och får en bra översikt. Anslut ditt företag kostnadsfritt.

Ta reda på mer

Uppehåll i pensionsinbetalningarna

Du som arbetsgivare har i många fall möjlighet att göra ett premieuppehåll i pensionssparandet i Skandia om du har behov att dra ner på kostnaderna under en kortare period till följd av covid-19. 

Se vad som gäller för ditt företag

Läget just nu: Allt om hur rådande läge kan påverka ditt företag

Har du frågor om försäkringar, regeringens åtgärder eller Skandias Hälsosluss? Här hittar du svar på våra vanligaste frågor just nu.

Det här gäller

Senaste nyheterna

Fler nyheter

Har ditt företag inte svarat på våra frågor?

Lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism innebär att vi som finansiellt bolag behöver lära känna våra kunder bättre. Alla våra kunder behöver därför svara på frågor med jämna mellanrum.

Läs mer och svara här

Ni bygger Sverige. Vi bygger er pension.

Vilka är de nya företagen som tar Sverige in i framtiden och skapar morgondagens jobb? Vi vill hylla alla er som skapar tillväxt. Därför är vi huvudpartner till Di Gasell, som varje år utser de snabbast växande företagen i landet till Gaseller.

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.