Gå till innehåll
Skrivbord med läsplatta på

Ny företagstjänst för snabb och enkel administration

Nu blir det enklare att administrera dina medarbetares tjänstepensioner och försäkringar. Med vår nya tjänst Skandia Företag gör du snabba ändringar, hittar enkelt information och får en bra översikt. Anslut ditt företag kostnadsfritt.

Ta reda på mer
Man pratar i telefon

Skandias hälsosluss

Har du vår hälsoförsäkring kan dina medarbetare ringa vår hälsosluss där de möts av legitimerade psykologer online eller på telefon.

Mer om vår hälsoförsäkring
Hand håller i hantel

Friskare medarbetare med hälsoappen

Stress och ett stillasittande arbete är vardag för många i dag. Med hälsoappen Virgin Pulse vill vi hjälpa dina medarbetare att må bättre.

Jag vill veta mer om hälsoappen
Två personer i ett rådgivningssamtal

Jag vill prata med en rådgivare

Ge dig själv och medarbetarna rätt förutsättningar för ekonomisk trygghet och hälsa – boka tid med en företagsrådgivare.

Kontakta oss så berättar vi mer

Få ett friskare företag

Vi är ensamma i Sverige om vårt hälsopaket – försäkringar och kompletterande tjänster som bidrar till friskare medarbetare och ökad lönsamhet.

Det här får du hos oss

Uppehåll i pensionsinbetalningarna

Du som arbetsgivare har i många fall möjlighet att göra ett premieuppehåll i pensionssparandet i Skandia om du har behov att dra ner på kostnaderna under en kortare period till följd av covid-19. 

Se vad som gäller för ditt företag

Läget just nu: Allt om hur rådande läge kan påverka ditt företag

Har du frågor om försäkringar, regeringens åtgärder eller Skandias hälsosluss? Här hittar du svar på våra vanligaste frågor just nu.

Det här gäller

Senaste nyheterna

Fler nyheter

Har ditt företag inte svarat på våra frågor?

Lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism innebär att vi som finansiellt bolag behöver lära känna våra kunder bättre. Alla våra kunder behöver därför svara på frågor med jämna mellanrum.

Läs mer och svara här

Ni bygger Sverige. Vi bygger er pension.

Vilka är de nya företagen som tar Sverige in i framtiden och skapar morgondagens jobb? Vi vill hylla alla er som skapar tillväxt. Därför är vi huvudpartner till Di Gasell, som varje år utser de snabbast växande företagen i landet till Gaseller.

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.