Gå till innehåll

Grattis bolånekund! Hos oss har du betalat mindre än marknadens snittränta

Som bolånekund hos oss slipper du inte bara jobbiga förhandlingar om räntan och oro för att din ränterabatt ska försvinna. Du har också betalat mindre än marknadens snittränta de senaste 43 månaderna.

Kvinna öppnar ett fönster

Nu räcker det med förhandlingar och omförhandlingar, plötsliga rabattavdrag och hårda helkundskrav. Vi är glada att du hittat till oss och vårt transparenta bolån med en av marknadens lägsta bolåneräntor. 

Ett bolån är ofta den största utgiften i hushåll, och med en lägre ränta kan det finnas tusenlappar att spara. 

Den senaste tiden har inflationen ökat i snabb takt, priserna på bland annat mat och el har ökat och bolåneräntorna stigit.

Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig trygg med att du får en bra bolåneränta över tid.

Jämför du vår snittränta med marknadens ser du tydligt att vi håller vad vi lovar. Hos oss har du betalat mindre än marknadens snittränta de senaste 42 månaderna. 

snittranta-marknaden-skandia-juli-2022-43-man.png

Bilden visar Skandias snittränta för 3 månaders bindningstid i jämförelse med marknaden.

*Effektiv ränta 4,69 %

Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inkl. avgifter. Vår bästa ränta just nu 4,59 % motsvarar en effektiv ränta på 4,69 %.

Hos oss betalar du ingen uppläggningsavgift för bostadslån och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. 

Den effektiva räntan är lånets totala kostnad uttryckt som en årsränta, alltså vad det kostar om man slår ut räntan över året, inklusive avgifter. Exemplet är baserat på Skandias lägsta ränta med tecknad tjänstepension, en bindningstid på 3 månader, en belåningsgrad på upp till 60 % av bostadens värde, ett bostadspris på 4 000 000 kr och en kontantinsats på 40 %, ett lånebelopp 2 400 000 kr, månadsvis betalning via autogiro (totalt 600 avbetalningar) och återbetalningstid 50 år. Totalt ger detta en månadskostnad om 13 180 kr (inkl. amortering om 4 000 kr) och en total kreditkostnad om 5 158 620 kr utan hänsyn till ev. skatteavdrag.

Andra läser om...

Till nyhetsarkivet