Gå till innehåll

Skandia Årets Förmedlardisk – för sjunde året i rad

Skandia är Årets Förmedlardisk. För sjunde året i rad utser Svenska försäkringsförmedlares förening (SFM) Skandia till vinnare på livsidan.

Branschorganisationen SFM delar årligen ut pris till det livbolag och det sakbolag som förmedlarna anser ger det allra bästa stödet av alla försäkringsbolag. 

Årets Mäklardisk bygger på en omröstning bland SFM:s medlemmar. Dessa röstar utifrån faktorer som tillgänglighet, snabbhet, bemötande, professionalism, utbildning, säljmaterial, support och annat som är av vikt för förmedlaren i dess arbete.

Skandia vinner priset på livsidan för sjunde året i rad med 33,2 procent av rösterna, jämfört med 14,1 procent för andrapristagaren.

SFM:s vd Karin Lindblad delade ut priset vid branschorganisationens årsmöte. 

– I en bransch under förändring med många nya och förnyade regelverk vill vi tillsammans med mäklarna ge de kunder som väljer Skandia, den bästa upplevelsen, säger Maria Uggla, chef extern distribution, stora företag och marknadsstöd på Skandia.

– Det gör vi bland annat genom att göra vårt bästa i samarbetet med mäklarna. Det är därför extra roligt att de också uppfattat det så.

S&P: Därför är Skandia årets liv- och fondförsäkringsbolag

Skandia är Årets livförsäkringbolag för andra året i rad. Vi är också Årets fondförsäkringsbolag. Det framgår av Söderberg & Partners nya Trafikljusrapport, som lyfter fram de bästa aktörerna på den svenska sparmarknaden.

Läs artikeln