Gå till innehåll

Vi har Sveriges nöjdaste kunder – för fjärde året i rad! 

För fjärde året i rad hamnar vi på förstaplats när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) presenterar nya resultat över kundnöjdhet bland företagskunder inom tjänstepensionsbranschen. Tack för förtroendet!

Skandia toppar för fjärde året i rad när Svenskt kvalitetsindex (SKI) presenterar sina siffror för kundnöjdhet. 

– Att fyra år i rad ha Sveriges mest nöjda företagskunder inom det som är vår kärnaffär, tjänstepension, är ett starkt bevis på att vi gör rätt, att vi finns för våra kunder och att vi levererar på kundernas förväntan. Vi kommer inte att inte luta oss tillbaka och vara nöjda, tvärtom. Konkurrensen är hårdare än någonsin och vi ska fortsatt sträva efter att leverera bästa kundnöjdhet varje dag, året om, säger Frans Lindelöw, vd och koncernchef på Skandia.

Hög kompetens och trevligt bemötande

Den årliga kundundersökningen från Svenskt Kvalitetsindex (SKI)  mäter och analyserar kundernas  nöjdhet och lojalitet. Vi levererar högt inom service där framförallt kompetens och bemötande står som viktiga parametrar bland de tillfrågade kunderna. Även rådgivning ligger i topp när kunderna tycker till om kundnöjdheten.

Nytt för i år är att prisvärde har påverkat bolagets betyg i större utsträckning än tidigare år och prisvärdhet har också varit en bidragande orsak till helhetsbetyget.

Även bland privatkunder kniper vi en pallplats och hamnar på topp tre i branschen. Bland privatkunderna får vi högst betyg i branschen på frågan om kunderna är nöjda med avkastningen. Högt betyg blir det även för vår rådgivning och servicen. 

När våra kunder återigen är branschens nöjdaste visar det att vi har gjort ett bra jobb för våra kunders bästa. Mycket roligt, tycker vi såklart. Men som vanligt har vi blicken riktad framåt. För att bibehålla vår starka ställning kommer vi fortsätta fokusera på enkelhet och kvalitet i produkter och tjänster, samtidigt som kunden ska fortsätta att känna sig uppmärksammad och sedd.

Så än en gång, till alla våra kunder: 

TACK! 

Färglatt hjärta

Tjänstepension med Hälsa

Vi vet att friska och trygga medarbetare skapar välmående företag. Därför erbjuder vi dig och dina medarbetare en hel­täckande och prisvärd tjänstepension med extra fokus på hälsa.

Ta reda på mer

Andra läser om

Fler nyheter