Gå till innehåll

Vi har Sveriges nöjdaste kunder. I år igen!

Vi hamnar i topp när Svenskt Kvalitetsindex, SKI, rankar pensionsbolagen. För andra året i rad har vi Sveriges nöjdaste företagskunder i kategorin tjänstepension. – Skandia är enkla och personliga och det långsiktiga samarbetet ligger helt i linje med våra värderingar, säger Nils Mårtensson, vd för snabbväxande Martensson Consulting.

SKI har mätt kundnöjdheten hos försäkringsbolagens kunder ända sedan 1989. I år har totalt nära 2000 företag svarat på frågor om sin tjänstepension

Ohotad etta

Vi har sedan 2015 haft en stadigt uppåtgående trend. Och i år är vi ohotad etta i kategorin tjänstepension. Vi får överlägset bäst betyg inom rådgivning samt upplevs av våra kunder ge mycket bra service med hög tillgänglighet.

Vidare tycker många, enligt samma mätning, att Skandia har produkter och tjänster med etiska och hållbara riktlinjer – ett område där kraven hela tiden ökar i betydelse.

Testa vilken tjänstepension som passar ditt företag här

”Bästa pensionsbolaget”

En av våra många nöjda företagskunder är Martensson Consulting, som nyligen utsågs till Gasellvinnare i Dagens industri för femte året i rad.

– Vi vill ta ansvar och vara en attraktiv arbetsgivare, där folk vill arbeta. Och där är tjänstepension en viktig del av paketet. Den förebyggande hälsoförsäkringen som ingår i pensionspaketet från Skandia gör också att vi kan fånga upp tidiga signaler och jobba proaktivt med vår hälsa, säger grundaren Nils Mårtensson.

Nils får medhåll av David Nord, som driver fleråriga Gasellvinnaren Work Systems – en annan av våra många framgångsrika kunder.

– Jag valde Skandia för att jag känner att de är det pensionsbolaget som är bäst inom det området och mest fokuserad på det man gör, säger David.

– Ju fler anställda vi blir, desto mer tänker vi på att rekrytera väldigt bra, hungriga individer. Då blir tjänstepensionen en väldigt viktig del i hela vårt erbjudande. Vi får ett väldigt personligt bemötande och framför allt ett väldigt aktivt bemötande av Skandia, säger han.

Andra läser om

Fler nyheter