Gå till innehåll

Nytt erbjudande för bolån – se  vilken ränta du kan få

Vi lanserar nytt bolåneerbjudande för kunder med tjänstepension hos oss. Nya och befintliga bolånekunder premieras med en ränta ned till 1,09 procent (effektiv ränta 1,10 procent*).

Se vilken ränta du kan få

Den nya prismodellen började gälla vid midsommar. Med maximal rabatt blir bolåneräntan 1,09 procent (effektiv ränta 1,10 procent*) på 3 månaders bindningstid.  

Utöver tjänstepension spelar lånets storlek, belåningsgrad och sparande också in.

Den rabatt du som kund får ligger fast utan återkommande ränteförhandlingar så länge engagemanget kvarstår. Befintliga bolånekunder får en ny rabatt utifrån den nya modellen. 

– Erbjudandet gäller alla som redan har tjänstepension hos oss och de som flyttar sin tjänstepension till oss, säger vår bolåneexpert Erik Salzberg.

Om du är nyfiken kan du räkna ut din ränta på bolån i vår bolånekalkyl.

– I och med detta erbjudande finns vi representerade med bra alternativ för våra kunder i två av deras viktigaste privatekonomiska beslut, det vill säga boende och pension.

Erik framhåller att man inte ska flytta sin tjänstepension utan att noga ha övervägt för- och nackdelar.

– Innan man flyttar ska man givetvis ta reda på vad det innebär. Om man är osäker på var man har sin tjänstepension kan man logga in på Minpension.se för att ta reda på det.

– Granska och jämför både bolåneerbjudandet och pensionserbjudandet separat. Vi har bra erbjudanden på båda områdena med konkurrenskraftiga bolåneräntor, historiskt sett bra avkastning på sparande och enligt SKI är våra pensionskunder dessutom marknadens mest nöjda, säger Erik Salzberg.

Rabatt utan att pruta

Vi var först med en transparent prismodell på bolånemarknaden. Nu förbättrar vi alltså ytterligare för våra kunder, med ett helt nytt erbjudande för bolån.

Den nya rabattmodellen gäller alla lån oavsett bindningstid. Vår rabattmodell är som tidigare fullt transparent. Den ränta som erbjuds baseras på en modell med fyra steg: storleken på lånet, belåningsgraden på bostaden, om du har tjänstepension hos oss, samt har privat sparande hos oss.

Lägsta räntan som kan erhållas är alltså 1,09 procent (effektiv ränta 1,10 procent*) vid 3-månaders bindningstid.

– Att förhandla om rabatten med banken tycker många är jobbigt, likaså att behöva bevaka så att den inte försvinner. Hos oss ligger rabatten fast och vi är helt transparanta med vad som ger rabatt och på vilket sätt säger Erik Salzberg.

 * Effektiv ränta 1,10 %

Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inkl. avgifter. Hos oss betalar du ingen uppläggningsavgift för bostadslån och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Vår bästa ränta 1,09 % motsvarar en effektiv ränta på 1,10 %.