Gå till innehåll

Nya tjänstepensionen med hälsan i fokus

Att som företagare satsa på hälsa både för sig själv och sina medarbetare är viktigt! Därför lanserar vi nu ett nytt prisvärt tjänstepensionserbjudande, Skandia Tjänstepension med Hälsa. – Ett modernt företag med hållbar tillväxt i fokus behöver ta hand om sin viktigaste resurs – medarbetarna och sig själv, säger Jonathan Unander-Scharin, företagsrådgivare på vårt kontor i Danderyd.

Jonathan Unander-Scharin

Läs mer om Skandia Tjänstepension med Hälsa

Är du småföretagare? Då vet du hur viktigt det är att alla mår bra på jobbet och kan prestera på topp. Vi har i många år arbetat med hälsa för att våra kunder ska må bra.

– När vi mår bra ökar förutsättningarna att göra bra ifrån sig. Att sätta hälsan i fokus på företaget är helt enkelt en lönsam investering, säger Jonathan Unander-Scharin.

Skandia Tjänstepension med Hälsa är ensam i sitt slag, då den både skapar ekonomisk trygghet, förebygger sjukskrivning och hjälper till om någon på jobbet trots allt skulle bli sjuk. Det handlar om en heltäckande och prisvärd lösning med tillgång till våra sparformer och med gott om placeringsalternativ som bidrar till en hållbar utveckling.

Tjänstepension A och O 

Som egenföretagare har du inte samma skydd som när du är anställd. Det kan få betydande konsekvenser för din ekonomi om du till exempel blir långvarigt sjuk. I Skandia Tjänstepension med Hälsa har vi adderat utöver själva sparandet till pensionen, en sjukförsäkring som täcker en del av lönen om du själv eller dina medarbetare skulle bli sjuka samt en förebyggande hälsoförsäkring för att minska risken för långa och kostsamma sjukskrivningar.

Tjänstepensionen utgör också en stor del av den totala pensionen och kan vara av stor betydelse för hur din ekonomi kommer att se ut när du går i pension.

– De företag som har helheten med tjänstepension, hälsoförsäkring och sjukförsäkring är också friskare företag generellt sett. Och friskare företag är mer lönsamma företag, säger Jonathan. 

Välj rätt tjänstepension för ditt företag

Hjärta

Skandias Hälsosluss

Vi finns här för dig som vill prata. Har du vår hälsoförsäkring via jobbet kan du ringa Skandias Hälsosluss, 0771-51 55 10. Här möter du psykologer, ergonomer, hälso- och rehabvägledare och fysioterapeuter online eller per telefon.
 
Har du vår hälsoförsäkring? Logga in på skandia.se och se under "Min översikt". 

Andra läser också om

Till nyhetsarkivet