Gå till innehåll

Vi får pris igen som ”Bästa helhetslösning tjänstepension”

Vi vann! Medlemmarna i Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM) har röstat fram Skandia som vinnare i kategorin ”Bästa helhetslösning för tjänstepension” i tävlingen Årets Förmedlardisk.

Branschorganisationen för professionellt verksamma försäkringsförmedlare, SFM, utser varje år vilka som är bäst på att leverera bra kundservice via sina förmedlardiskar, eller motsvarande förmedlarkontaktpunkt.

Det är andra året i rad som vi mottar det prestigefyllda priset för ”Bästa helhetslösning för tjänstepension”.

– Vi tackar ödmjukt för denna utmärkelse, säger vår chef för extern distribution, Susanne Sakari i en kommentar.

Skandia vann också förra året, vad är framgången?

– Vi är glada för att marknaden har uppmärksammat att vi har lyssnat på förmedlarna och sänkt fondförsäkringspriserna, utvecklat vårt investeringserbjudande och tagit fram verktyg för att förenkla för förmedlarnas vardag. Nu har vi också sänkt kapitalavgiften på pensionen för omkring 600 000 av våra kunder, säger Susanne Sakari.

Årets Förmedlardisk utförs av SFM tillsammans med Brilliant Future och bygger på kvantitativa data från cirka 900 försäkringsförmedlare och administratörer runtom i landet.

Färglatt hjärta

Tjänstepension & hälsa

Vi vet att friska och trygga medarbetare skapar välmående företag. Därför har vår hel­täckande tjänstepension extra fokus på hälsa.

Läs mer om vår tjänstepension för företag

Andra läser om

Fler nyheter