Gå till innehåll

Företagsrådgivaren: ”Vi gör allt vi kan för att stötta företagen”

Det gäller att vara kreativ och finna vägar som fungerar för alla. Det säger Paula Wigerslott, en av alla våra företagsrådgivare som just nu jobbar på distans. – Mitt mål som rådgivare är att ständigt finnas här för dig, både som företagare, arbetsgivare och privatperson! säger hon.

Vi befinner oss mitt i en kris. Kampen mot coronavirus påverkar vårt samhälle och många svenska företag och branscher har det tufft. 

– Situationen är såklart mycket allvarlig och jag känner starkt med alla i vårt samhälle som just nu tvingas kämpa. 

– Det har känts viktigt att nå ut med information från Skandia och att vi finns nära tillhands vid frågor. Vi har ur ett samhällsperspektiv en viktig funktion när det kommer till våra kunders ekonomiska trygghet, hälsa och välmående i form av rätt försäkringar, placering och bolån, säger hon. 

Kontakta en företagsrådgivare 

Många frågor 

– Som företagsrådgivare kan vi komma med råd när det gäller pensions- och försäkringssituationen och vilka åtgärder som är möjliga för att på bästa sätt övervintra i tuffa tider. 

Många företagare har naturligtvis också frågor i egenskap av privatperson, kring sina placeringar och om någon åtgärd behöver göras som till exempel att ta ned risken, säger Paula.  

Finns ökad oro bland företagen och dess medarbetare? 

– Jag har börjat uppmärksamma att det finns en ökad oro bland företag och dess medarbetare. Med sjukförsäkring i Skandia ingår en hälsoförsäkring– Här fyller vår hälsoförsäkring en viktig funktion, där företagare, chefer och medarbetare som känner oro alltid kan vända sig till Skandias hälsosluss för att prata med en legitimerad psykolog. Det känns skönt att den finns för våra kunder, som vill prata och få stöd. 

Gemensam förståelse 

– Jag har numera nästan alla mina mötenvia telefon eller teams. Det fungerar jättebra både för våra kunder och oss. Kunder som jag har kontakt med jobbar också till stor del hemifrån, vilket gör att vi har en gemensam förståelse över den rådande situationen, säger Paula Wigerslott. 

Boka företagsrådgivning 

Paraply

Allt om coronavirusets påverkan på ditt företag

Har du frågor om försäkringar, regeringens åtgärder eller Skandias hälsosluss? Här hittar du svar på våra vanligaste frågor just nu. 

Det här gäller för ditt företag

Andra läser också om

Till nyhetsarkivet