Gå till innehåll

Nyhet! Skandia Omtanke – en extra trygghet och avlastning i vardagen

Vi vill alla finnas där för våra nära och kära, men ibland kommer vardagen i vägen och det kan vara svårt att få tiden att räcka till. Därför lanserar vi nu Skandia Omtanke – ett enkelt sätt att få extra trygghet och avlastning när du och dina nära behöver. Så här funkar det.

Skandia Omtanke

Nu finns Skandia Omtanke. Ett erbjudande som riktar sig till dig som har tjänstepension och vårdförsäkring hos oss. Det handlar om dig som befinner dig i arbetslivet och har svårt att få tiden att räcka till och har äldre föräldrar som behöver stöd i vardagen. Men det handlar lika mycket om dig som gått i pension och själv behöver stöd och trygghet i vardagen. Vi vill att du ska känna trygghet genom att kunna fortsätta ha en vårdförsäkring till ett förmånligt pris, få tillgång till rätt vård i rätt tid, få hjälp med vardagsbestyr av någon som tar sig tid och bryr sig lite extra när du behöver.

— Det här är ett unikt erbjudande som vi tagit fram, då vi ser ett stort behov hos våra kunder, säger Anna-Carin Söderblom Agius, Affärsområdeschef Försäkring Skandia. Vi vill göra det enkelt och trygga våra kunders framtid. Vi vill skapa trygghet för generationer på riktigt.

Det här är Skandia Omtanke:

  • En hjälpande hand i kontakt med vård och omsorg när någon blir sjuk eller behöver mer stöd
  • Hjälp att ställa om när man slutar att jobba och hitta balans med nya vanor och rutiner
  • Kvalitetsgranskade vardagstjänster till ett förmånligt pris från utvalda leverantörer, allt från vardagliga sysslor som promenadsällskap och IT-fix.

Tjänsterna inom Skandia Omtanke erbjuds genom våra samarbetspartners. Du kommer lätt åt vardagstjänsterna och med allt samlat blir det enkelt och bekvämt att få trygg hjälp när du behöver avlastning. Målet är att vardagstjänsterna utförs av samma person i hemmet, då blir också kontinuiteten och tryggheten större.

Ett enkelt sätt att få extra trygghet och avlastning den dag det behövs. Skapad med omtanke för dig och dina nära.

Skandia Omtanke vänder sig i första hand till privatpersoner, men även våra företagskunder som har både tjänstepension och vårdförsäkring samlat hos oss, kommer att kunna lyfta Skandia Omtanke som en förmån till sina medarbetare.

Har du inte tjänstepensionen hos oss kan du enkelt flytta den. Saknar du vårdförsäkring hos oss? Se våra prisvärda vårdförsäkringar här.

 

Andra läser om

Fler nyheter