Gå till innehåll

Ny faktura för en enklare vardag

Från och med mitten av juni får du som kund en uppdaterad faktura för bättre koll och en enklare vardag. Samtidigt får den elektroniska faktureringen ett efterlängtat lyft.

Nu får du en tydligare faktura som också visar vilka premier och försäkringar dina medarbetare har. Det ger dig en bättre överblick och kontroll i vardagen. 

Den nya fakturan baseras på den feedback vi fått från våra kunder. Den är enklare att förstå, med tydligare layout och tydligt specificerade premier.

Här är några av nyheterna:

  • Fakturan ger dig en tydlig överblick över vilka försäkringar du har och kostnaden för dessa. Du hittar också lättare informationen du behöver som belopp, förfallodatum, bankgiro och OCR.
  • Specifikationen innehåller också fler detaljer och vi redovisar premie per medarbetare och försäkring, vilket gör det enklare för dig att se att medarbetare är rätt försäkrade.
  • Du som har Skandia Företag kommer inte längre att få specifikationen tillsammans med fakturan utan loggar in och laddar ner den som pdf eller i CSV-format.
  • Fakturan kan du fortfarande få per post eller elektroniskt i form av E- eller EDI-faktura.

Läs mer om nya fakturan här.

Andra läser också om

Till nyhetsarkivet