Gå till innehåll

Indexnära aktiefonder

  • För dig som är beredd att ta hög risk och har en spartid på minst 7 år
  • Strävar efter att efterlikna jämförelseindex
  • Vi undviker bl.a. tobak, kol och kontroversiella vapen

Skaffa ett konto för värdepappershandel hos oss med BankID eller Mobilt BankID så kan du köpa fonder direkt. Har du redan ett konto är det bara att börja handla.

Handla fonder
Tjej-graver-i-jorden

Har du inget konto hos oss än?

Investeringssparkonto (ISK) är ett smidigt konto för att spara i fonder, aktier och andra värdepapper. Läs mer om ISK.

  • Inget deklarationskrångel
  • 0,375 % i årlig schablonskatt (2017)
  • Kontot kostar 0 kr och du kan ta ut dina pengar när du vill
Öppna ISK

Skandia Europa Exponering

Skandia Europa Exponering investerar i europeiska aktier, fördelat över olika branscher, länder och valutor. Förvaltningen av fonden är indexnära och strävar efter att efterbilda sammansättningen av sitt jämförelseindex MSCI Europe Net. Passar som basplacering i europeiska aktier. 


Skandia Global Exponering

Skandia Global Exponering investerar i globala aktier, fördelat över olika branscher, länder och valutor. Förvaltningen av fonden är indexnära och strävar efter att efterbilda sammansättningen av sitt jämförelseindex MSCI World Net. Passar som basplacering i globala aktier.

Läs vårt månadsbrev (mars 2017)


Skandia Japan Exponering

Skandia Japan Exponering investerar i japanska aktier, fördelat över olika branscher, främst i de större börsföretagen. Förvaltningen av fonden är indexnära och strävar efter att efterbilda sammansättningen av sitt jämförelseindex MSCI Japan Net. Passar som basplacering i japanska aktier.


Skandia Nordamerika Exponering

Skandia Nordamerika Exponering investerar i nordamerikanska aktier, fördelat över olika branscher, främst i de större börsföretagen. Förvaltningen av fonden är indexnära och strävar efter att efterbilda sammansättningen av sitt jämförelseindex MSCI North America Net. Passar som en basplacering i nordamerikanska aktier.


Skandia Sverige Exponering

Skandia Sverige Exponering investerar i svenska aktier, fördelat över olika branscher. Förvaltningen av fonden är indexnära och strävar efter att efterbilda sammansättningen av sitt jämförelseindex OMX Stockholm Benchmark. Passar som en basplacering i svenska aktier.