Gå till innehåll
Kvinna öppnar fönstret

Din ansökan

Här kan du följa din inskickade ansökan, se ditt lånelöfte och ladda upp dina kompletteringar.

Bolån › Din ansökan

Vanliga frågor om din ansökan

  • Om du vill ändra lånebelopp eller bostad att belåna efter att du skickat in din ansökan kan du ringa oss på 0771-52 50 00.

  • Har du fått meddelande om att du behöver komplettera din ansökan? I bolåneportalen ser du vilka kompletteringar vi behöver. Tryck på informationstexten under det efterfrågade dokumentet för att se en detaljerad beskrivning. Tryck sedan på Ladda upp och Välj dokument, markera ditt dokument och tryck på Öppna

  • För att flytta ditt bolån till oss behöver du be din nuvarande bank om ett amorteringsunderlag, även om du inte amorterar idag. Underlaget behövs för att du ska kunna behålla samma amorteringsvillkor som du har på ditt befintliga bolån. 

    På grund av banksekretessen kan banken inte lämna amorteringsunderlaget direkt till oss, utan du behöver själv begära ut det. Här hittar du kontaktuppgifter till de olika bankerna

  • Lagen om penningtvätt och finansieringen av terrorism innebär att vi som bank behöver lära känna våra kunder bättre. Om du inte redan svarat på frågorna kommer du få en notis efter att du valt låneupplägg.

Alla frågor och svar

Vill du skicka in en ansökan?

Om du inte redan skickat in en ansökan kan du göra det här.

Ansök om bolån Ansök om lånelöfte