Gå till innehåll
Man leder cykel

Jobba hos oss!

Hos oss på Skandia kan din insats göra verklig skillnad. Här blandas lång erfarenhet med nya tankar och idéer – vi vill framåt och ge långsiktigt värde. Vi bryr oss på riktigt, om jobbet och om varandra, så vi kan prestera och samtidigt må bra på vägen.

Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Tjänst Jobbkategori Ort Sista ansökningsdag

När du jobbar hos oss

Vi har en lång historia av innovationer, därför är nyfikenhet och viljan att förändra viktigt för oss. Vi värdesätter samhällsengagemang och en vilja att bidra till samhällsutmaningar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och påverka.

Du är alltid välkommen att höra av dig!

Ett kundägt Skandia

Av våra cirka 1,9 miljoner kunder är 1,5 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Som ägare är man med och delar på det överskott verksamheten genererar. 

Vi har drygt 800 miljarder kronor under förvaltning och långsiktiga åtaganden gentemot individer, företag och offentlig sektor. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt för att säkerställa god avkastning och för att bidra till hållbart värdeskapande.

Vi är Skandia

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning. 

Våra förmåner

Hälsa och friskvård

Vi erbjuder bra friskvårdsbidrag och uppmanar våra anställda till en hälsosam livsstil. På våra storarbetsplatser finns tillgång till eget gym, gympasal och gruppträning.

Tjänstepension och försäkringar

Hos oss har du såklart tjänstepension och du kan känna dig trygg att du är rätt försäkrad. Speciellt uppskattad är vår förebyggande hälsoförsäkring.

Rådgivning

Vi erbjuder privatekonomisk rådgivning där du får möjlighet att se över ditt sparande.

Personallån

Vi erbjuder dig möjlighet till förmånliga bolån och billån.

Måltid

Vi subventionerar måltider och har en hög ambition att det serveras god och nyttig mat varje dag.

Förälder

Vi erbjuder utökad föräldraersättning för dig som är hemma med små barn.

Stolta samarbeten