Gå till innehåll

Nyhet! Få trygghet och stöd med Tillval Cancervård

Nu kan du som företagskund komplettera din vårdförsäkring med Tillval Cancervård. Ett bra komplement som ger trygghet och extra stöd ifall någon medarbetare får en cancerdiagnos. "Det har varit ett stort intresse från våra kunder, vilket är ett kvitto på att stöd vid en cancerdiagnos är ett uppskattat tillägg till vårdförsäkringen", säger Lisa Corneliusson, produktspecialist Risk och Hälsa.

Som företagskund hos oss kan du till ett förmånligt pris addera Tillval Cancervård för att skapa extra trygghet. För extra stöd, hjälp och koordinering av vården.

– Med tillvalsförsäkringen får medarbetaren en vårdsamordnare som finns där under hela vårdprocessen samt hjälper till att koordinera vården, Lisa Corneliusson.

Tillvalet, som nu funnits i ett år, har varit ett uppskattat tillägg till vårdförsäkringen.

– Vid cancer är det viktigaste att den berörda personen får rätt diagnos och rätt vård i rätt tid. Jag är otroligt glad för att vi nu kan erbjuda våra kunder ytterligare trygghet i en svår situation, det kommer att vara en uppskattad förmån för alla medarbetare på företaget, säger Jan Karlsson, affärschef Risk och Hälsa.

Rätt diagnos och rätt vård – i rätt tid

Tillval Cancervård är utformat i samarbete med privata vårdgivaren Alivia, specialister inom cancervård.

– Skandias upplägg skiljer sig från konkurrenterna. Vår vårdförsäkring och Tillval Cancervård arbetar aktivt och bra ihop, och är paketerat på ett unikt sätt, säger Jan Karlsson.

Läs mer om försäkringen här

Vad ingår i försäkringen? 

  • Vårdsamordnare: legitimerad sjuksköterska som vägleder och koordinerar vården som sker i privat regi via vårdförsäkringen eller via den offentliga vården.
  • Second opinion: ytterligare bedömning av annan specialist.
  • Psykolog/psykoterapeut 5 behandlingar per försäkringsfall.
  • Kompletterande diagnostik och undersökningar.
  • Behandling på privatsjukhus och privatläkare i EU/EES om specialistläkaren bedömer att det finns en lämpligare behandling inom EU/EES.
  • Behandling på privatsjukhus och privatläkare i EU/EES vid vårdkö inom offentliga vården.
  • Läkemedel vid behandling inom EU/EES.
  • Resor och logi.
  • Vårdgaranti – vid second opinion.

Läs mer om vad som ingår och boka rådgivning här

Andra läser också om

Fler nyheter