Gå till innehåll

Du som kund ska känna dig trygg hos oss

Skandias koncernchef, Frans Lindelöw, ger sin syn på situationen just nu.

Frans Lindelöw
Frans Lindelöw, koncernchef Skandia.

Hela samhället har nu under lång tid befunnit sig i en ovanlig och allvarlig situation som ger flera stora konsekvenser. Förutom allt det lidande som själva viruset för med sig påverkas även individer, företag och hela samhället av ekonomiska och finansiella konsekvenser. Givetvis påverkas även vi som bolag av denna situation, men Skandia är ett robust företag med ett långsiktigt åtagande, som står väl rustat även i dessa osäkra tider. Vi är en central aktör i samhället och har alltid arbetat aktivt för att möta samhällsutmaningar på ett proaktivt sätt. Det gör vi även idag. Som pensionsbolag och bank för cirka 2 miljoner svenskar fyller vi en viktig funktion och vi känner ett stort ansvar för det uppdrag ni som kunder gett oss.  

Vi följer givetvis utvecklingen noggrant, säkerställer och utvecklar våra åtaganden mot dig som kund, bidrar till att minska smittspridningen i samhället och värnar säkerheten för våra kunder och medarbetare. I denna situation behöver vi alla ta ansvar, både som individer och företag.  

Skandia finns till för er och vi värnar om att du som kund ska känna dig trygg hos oss i denna besvärliga och märkliga tid, som vi hoppas snart ska vara över.  

Läget just nu: Allt om sparande, försäkringar, hälsa och bolån

Har du frågor om försäkringar, sparande eller annat som kan påverkas av läget just nu? Här hittar du svar på våra vanligaste frågor just nu.

Frågor och svar