Gå till innehåll

Vi är huvudpartner till Di Gasell

Vilka är de nya företagen som tar Sverige in i framtiden och skapar morgondagens jobb? Vi vill hylla alla er som skapar tillväxt. Därför är vi huvudpartner till Di Gasell, som varje år utser de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. 

Vet du var du har din tjänstepension?

Aldrig har så många medier och marknadsföringskanaler talat så mycket om pension som i dag. Trots detta är osäkerheten bland svenska pensionssparare stor. Men alltför mycket generell information hjälper inte alltid den enskilda individen, menar vår pensionsekonom Mattias Munter.

Läs hela artikeln

S&P: Därför är Skandia årets liv- och fondförsäkringsbolag

Skandia är Årets livförsäkringbolag för andra året i rad. Vi är också Årets fondförsäkringsbolag. Det framgår av Söderberg & Partners nya Trafikljusrapport, som lyfter fram de bästa aktörerna på den svenska sparmarknaden.

Läs artikeln

Vi har Sveriges nöjdaste pensionskunder

Svenskt Kvalitetsindex, SKI, undersöker årligen vilket pensionsbolag som har de nöjdaste kunderna. Och vi hamnar vi på första plats på privatsidan.

Läs mer om utmärkelsen

Vad innebär löneväxling och vem tjänar på det?

Löneväxling till tjänstepension är en förmån många har dålig kunskap om – men som långsiktigt kan ha stor påverkan på pensionen för dig som är höginkomsttagare. Vår pensionsekonom Mattias Munter berättar mer.

Läs artikeln