Gå till innehåll
Kvinna sitter i soffan med laptop och viktiga papper

Vårt erbjudande

Vi har i mer än 160 år kunnat ge människor ekonomisk trygghet i livets olika skeden. Med ett stabilt livbolag, ett starkt fondförsäkringsbolag och en prisbelönt bank skapar vi relevanta tjänster för ditt sparande, din trygghet och hälsa.

Med siktet inställt på att göra våra kunder till marknadens mest nöjda, fortsätter vi att utveckla vårt erbjudande.

Spara med garanti

Att spara med garanti kallas även för att spara i traditionell försäkring. Det är tryggt och enkelt – vi förvaltar pengar både till din tjänstepension och privata sparande och ger en garanti om framtida utbetalning. Det är ett långsiktigt sparande med låga avgifter som samtidigt ger möjlighet till bra avkastning.

När du sparar i en traditionell försäkring i vårt livbolag får du också vara med och dela på vårt överskott. Under 2018 fördelades hela 30 miljarder.

Spara med garanti

Spara i fonder

Du kan spara i fonder med eller utan försäkring och både till din tjänstepension och ditt privata sparande. Våra sparare kan t.ex. välja ett investeringssparkonto, en kapitalförsäkring eller en depå för sitt fondsparande.

Vi gör det enkelt för dig att välja rätt fonder genom att ha ett helt och hållet kvalitetsgranskat fondutbud. Vi granskar löpande alla fonder i utbudet och de som inte klarar kraven tas bort.

Vi har även infört en ny märkning som visar hur hållbara de olika fonderna är.

Spara i fonder

Hälsa & trygghet

Vi erbjuder ekonomisk trygghet vid olycka, sjukdom eller dödsfall genom sjuk- olycksfall- eller livförsäkringar.

För våra företagskunder och deras anställda har vi verktyg för att tidigt fånga upp ohälsa. På så sätt kan vi undvika sjukskrivningar och kostnader som uppstår. För den som vill ha snabb specialistvård finns även vår uppskattade privatvårdsförsäkring.

Privatvårdsförsäkring Olycksfallsförsäkring Livförsäkring

Vardagsekonomi

Vår internetbank fungerar precis som en vanlig bank – den enda skillnaden är att vi inte har några bankkontor. Du sköter vardagsekonomin på nätet eller med vår app. Om du behöver hjälp ringer du bara till vår kundservice, som har utsetts till en av de bästa i landet.

Vi ger alla med tjänstepension hos oss rabatt på bolån. Kolla om du har din tjänstepension hos oss genom att logga in på minpension.se eller ring oss så hjälper vi dig.

Allt för din dagliga ekonomi

Alltid en rådgivare nära dig

Vi har 250 rådgivare som hjälper privatpersoner och företag med sparande, pension och trygghet. När du bokar ett möte med oss väljer du själv vad rådgivningen ska handla om. Vi har både webbrådgivning, kvällsöppen telefonrådgivning och ca 50 kontor över hela landet. 

Boka personlig rådgivning
}