Gå till innehåll
Världskarta

Börsen är inte immun

De senaste månadernas optimism på marknaden har lyft börserna ordentligt från bottennivåerna i mars. Investerare räknar med en snabb återhämtning, medan makostatistiken pekar på att konjunkturåterhämtningen kommer bli långdragen. De senaste dagarna har dock nervositeten ökat igen. Hittills har fortsatta stimulanser från centralbanker och regeringar eldat på börshumöret, men framöver är fallgroparna många.

Läs senaste marknadsbrevet
Växter och vattenkanna

Börja spara fossilfritt till låg avgift

Vi vill göra det lättare för dig som sparare att investera hållbart och bidra till omställningen. Nu utökar vi därför vårt erbjudande inom hållbart sparande med fyra fossilfria fonder med avgift 0,25 procent.

Läs mer om hållbart sparande

Handla med aktier – när och var du vill

Handla aktier med våra smarta verktyg och kunniga aktiemäklare. Vi gör det enklare för alla att handla med aktier, genom våra smarta verktyg och med hjälp av våra kunniga aktiemäklare.

  • Fast pris 69 kr för affärer upp till 250 000 kr
  • Aktier, fonder och andra värdepapper på Nasdaq, NGM och NDX 
  • Få koll på marknaden med Skandia Trader
Vi gör det enklare
Barn håller i uppblåsbar jordglob

Vi investerar halv miljard till globala hållbarhetsmål

Skandia investerar närmare en halv miljard kronor i en ny fond inriktad på mikrolån i utvecklingsländer. Det här är den senaste i raden av satsningar som får dina pensionspengar att jobba för en mer hållbar värld.

Läs hela artikeln

Tänk på

Tänk på att informationen på denna sida inte är avsedd som investeringsrådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden. Om du vill ha personlig rådgivning utifrån dina individuella förutsättningar rekommenderar vi att du kontaktar en rådgivare på Skandia. Bolaget har inget ansvar för eventuella åtgärder som vidtagits enbart på grundval av detta material. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder eller andra finansiella instrument kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Person med uppfällt paraply

Kapitalförsäkring Traditionell

Passar dig som vill ha en trygg sparform för ditt pensionssparande, med en garanti i botten. Du gör ett enda val och vi sköter resten.

  • Just nu återbäringsränta på3 %
  • Unika placeringsmöjligheter i onoterade bolag
  • En aktiv förvaltning som sköter placeringen åt dig efter hur marknaden ändras
Börja spara tryggt nu