Gå till innehåll
Kvinna pratar i telefon vid skrivbord

Pensionsrådgivning

Få full koll på din framtida lön.

Det här får du hjälp med

Påverka din pension

Vi hjälper dig optimera din framtida pension.

Placera din pension

Vi hjälper dig välja rätt placering utifrån din profil.

Skaffa rätt skydd

Välj rätt skydd för dig och din familj.

Vi hjälper dig med din pension

Få hjälp att se över din pension tillsammans med en av våra rådgivare på telefon. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar och bokar in en tid som passar dig.

Så här tar vi hand om dina personuppgifter när du är kund hos oss. 

Något gick fel när formuläret skulle skickas.

Vanliga frågor

 • Vi kommer överens om en tid

  I ett första samtal bestämmer vi en tid som passar dig för själva rådgivningen. Utöver det ställer vi några frågor till dig i syfte att förstå vilka behov du har. Vi kommer också erbjuda dig hjälp med att samla in information om din pension genom en informationsfullmakt.

  Vi samlar in uppgifter

  Mellan första samtalet och rådgivningen hjälper vi dig leta reda på var dina pensioner finns och hur de är placerade för att du ska få en bra överblick över hela din pension.

  Vi ringer upp dig

  Vid rådgivningen, som också sker via telefon men där din rådgivare även delar sin skärm med dig, går vi tillsammans igenom hela din pension. Då kommer vi upptäcka om du saknar något skydd, behöver ändra något eller om du redan har precis det du behöver.

 • Nej, den är helt kostnadsfri.

 • Det är alltid bra att se över sin pension regelbundet eftersom behovet kan ändras med tiden. Det kan vara händelser i livet till exempel att du skaffat familj, separerat eller att barnet blivit vuxna som kan påverka behovet av skydd. Vilken typ av placering du känner dig trygg med ändras också över tid och det är inte alltid så lätt att hänga med.