Gå till innehåll

Här är de nya ledarmöterna i Skandias fullmäktige 

Våra kunder har valt in sju ledamöter i Skandias fullmäktige, företagets högsta beslutande organ. Tre av ledamöterna är omvalda och fyra är nyvalda. Totalt röstade över 27 000 röstberättigade kunder, vilket innebär att vi skänker 273 100 kronor till vår stiftelse Idéer för livet, för att bidra till bättre trygghet och hälsa för barn och unga.

Två personer delar på en tårta

Vi har ett fullmäktige med bred kompetens som representerar Skandias kunder. De nya ledamöterna tillträder efter bolagsstämman den 4 maj i år. 

Här är kandidaterna som har blivit invalda efter Skandias fullmäktigeval 2022: 

Anki Ahrnell (nyval) 

Magnus Henrekson (omval)    

Kristina Hirschfeldt (nyval)      

Cecilia Sandberg (nyval)                                    

Christer Wachtmeister (omval)                      

Rose Marie Westman (nyval)  

Karin Lagerstedt Woolford (omval)          

– Vi är väldigt glada över att många kunder, tillika ägare i bolaget, har tagit möjligheten att rösta i årets val. De framröstade kandidaterna har olika erfarenheter och bakgrund som tillsammans kommer att väl komplettera fullmäktiges kompetens och inte minst bidra till att påverka riktningen framåt för Skandia, säger Agneta Wallmark, ordförande i Skandias valberedning till fullmäktigeval. 

Skandias fullmäktigeval pågick från den 17 januari till den 17 februari i år. Under röstningsperioden hade alla våra kunder möjlighet att vara med och rösta på de kandidater som valberedningen hade valt ut som lämpliga kandidater och som kunderna kunde rösta in i fullmäktige.