Gå till innehåll

Hurra! Nu kan du börja betala med Apple Pay

Nu kan du som är kund hos oss göra säkra, smidiga och kontaktlösa betalningar via din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac – både i butik och online. – Vi har en stolt tradition av att erbjuda digitala lösningar som förenklar och förbättrar upplevelsen för våra kunder. Det här är ett steg på vägen mot att arbeta med ”mobile first” och bättre betallösningar, säger Caroline Jonasson, ansvarig kortutgivning.

Apple Pay

Läs mer om Apple Pay

Enkelt beskrivet: Med Apple Pay blir din mobil – eller den enhet du föredrar – din plånbok.  

Apple Pay kan användas i kortterminaler märkta med symbolen för Apple Pay eller för kontaktlöst kort. Du kan också använda betallösningen i en lång rad appar och nätbutiker.  

Så här kommer du igång!

Enklast är att anslut ditt eller dina bankkort till Apple Pay genom att logga in i vår mobilapp, och där väljer du ”Kom igång idag” som du hittar på första sidan när du loggat in. Du kan också ansluta dina kort via din Apple Wallet 

Logga in och kom igång med Apple Pay

Säkerhet är högsta prioritet

Säkerhet och skydd av dina personuppgifter är själva kärnan för Apple Pay. Vid ett köp sparas inte kortuppgifterna vare sig på din enhet eller på Apples servrar, och lämnas därför aldrig ut. Istället skapas en unik transaktionskod för varje köp.  

Identifiering sker genom Face-ID eller Touch-ID och du behöver inte fylla i långa kortnummer för att göra ett köp online.

Läs mer om Apple Pay

Andra läser om

Se fler nyheter