Gå till innehåll

”Jag kan verkligen rekommendera Skandia”

En bra ränta och snabb service. Det är vad Anette Molander värdesätter mest när det kommer till sitt bolån. – Och det har jag fått hos Skandia, säger den nyblivne sommarstugeägaren.

Anette Molander från Stockholm har varit kund i Skandia i 22 år. Här har hon samlat både bolån, banktjänster och pensionssparande. 

Anette berättar att det var den låga boräntan som fick henne att välja Skandia från början.

Räkna på din ränta

– Allt har flutit på bra och jag har haft kontakt med Skandia då och då genom åren. Några gånger har vi lagt om och utökat våra lån i samband med någon renovering. Jag känner verkligen att vi får bra stöd när det behövs, säger Anette.

Köpte sommarstuga

År 2019 är något av en milstolpe i familjen Molanders liv. Efter att ha letat länge – från Roslagen i norr till Trosa i söder – kunde Anette och hennes man äntligen sätta nyckeln i låset till sin nya sommarstuga.

– Plötsligt skulle allt ske väldigt snabbt från visning till budgivning och vi behövde omgående få fram ett lånelöfte. Det tog lite tid att få ihop allt men vi fick snabbt hjälp. Skandia tog reda på fakta och återkom direkt med svar på olika frågor, säger Anette.

Huset på Tofsö i Stockholms södra skärgård har lika nära till havet som till badsjö. Här finns ett större samfällighetsområde med tillgång till båtplats.

– Vi föll pladask för läget! Vi paddlar gärna kajak så närheten till vatten är ett måste. Men att vi hamnade exakt just här är mer en slump. Vår segelbåt ligger på Muskö men kanske blir det en mindre motorbåt på Tofsö framöver, säger hon.

Rekommenderar Skandia

I samband med köpet av sommarstuga såldes huset i villaförorten Älta. Paret bor nu istället till vardags i en lägenhet i Hammarby Sjöstad.

Anette berättar att det var förenat med viss stress och oro när alla köpekontrakt och lånehandlingar skulle skrivas på.

– Det är mycket som ska klaffa under kort tid men allt har fungerat väldigt smidigt, vilket har ökat förtroendet för Skandia ytterligare. Det finns ett annat kundfokus för oss småkunder än hos vissa större aktörer, säger hon.

– Vi har fått mycket bra service i samband med köp och försäljning. Jag kan verkligen rekommendera Skandia åt andra!

Flytta ditt bolån till oss

Andra läser om...

Till nyhetsarkivet