Gå till innehåll

Så får du biobiljetter med Samsung Pay

Sedan i mars är det möjligt för kunder i Skandia att betala i butik med mobiltelefonen eller smartklockan från Samsung. Alla som genomför 10 köp med Samsung Pay mellan 27 april och 6 maj får två biobiljetter (så långt lagret räcker).

Samsung Pay är en digital plånbok som förvandlar mobilen eller smartklockan från Samsung till ett betalkort. Man registrerar sitt vanliga VISA-kort i appen Samsung Pay på sin mobil och använder sedan mobilen för att betala i butik.

– Efterfrågan för att kunna genomföra mobila betalningar är stor bland Skandias kunder, just Samsung Pay ligger på topp 10-listan över kundönskemål på kortområdet, säger Gustav Hamnholm, Produktägare Kort.

Enkelt att ansluta

Den 27.e april fyller Samsung Pay 1 år i Sverige. Det hela firar Samsung med en kampanj; gör 10 köp med Samsung Pay och få 2 biobiljetter.

Så här kommer du igång

  • Kontrollera att din mobil stödjer Samsung Pay. Information om vilka enheter som stöds finns på Samsungs hemsida
  • Öppna appen Samsung Pay, den finns förinstallerad på din mobil från Samsung
  • Kom igång med Samsung Pay genom att skanna ditt fingeravtryck eller din iris. Skapa en pinkod som kan användas som backup när du ska verifiera dina framtida köp
  • Registrera ditt VISA-kort. Vid registreringen behöver du verifiera ditt kort med en engångskod via SMS som skickas till det mobilnummer som du anmält till oss. Om du inte har anmält något mobilnummer kan du ringa till oss så hjälper vi dig
  • Nu kan du börja betala i affärer med din mobil från Samsung

I princip alla betalterminaler i Sverige accepterar Samsung Pay, det fungerar utan att butikerna behöver ansluta sig. Läs mer om Samsung Pay här.