Gå till innehåll

Hälsoseminarium; Hållbar arbetsplats nu och i framtiden - vart är vi på väg?

Datum: fredag 3 februari
Plats: Scandic Crown Hotell, Polhemsplatsen 3, Göteborg

Är du intresserad av vårt hälsoseminarium – Hållbar arbetsplats nu och i framtiden - vart är vi på väg? Nu har du möjlighet att anmäla ditt intresse och sedan återkommer vi i god tid innan eventet om vi har möjlighet att erbjuda dig en plats.

Vi har samlat flera ledande experter för ett inspirerande seminarium lett av Ann-Sofie Forsmark, hälsostrateg och ledarskapskonsult. 

Det blir en förmiddag med djupdykning i nya insikter, intervjuer och nätverkande tillsammans med Kjell A. Nordström, Sissela Nutley, Jenny Wiener och Karin Ådahl.

Anmäl ditt intresse

På agendan

Vi bjuder på en unik förmiddag med en blandning av kunskap, inspiration och mingel.

Möt:

  • Kjell A. Nordström – Doktor i ekonomi, forskare och författare. Aktuell med boken Momentum. Hur skapar kriser förändring? Hur kan man tänka kring hybridkontor? Vad kommer krävas av ledare framåt?
  • Sissela Nutley – doktor i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska Institutet, föreläsare och författare. Vad krävs av hjärnan för att hitta fokus, skapa prestation och välmående på jobbet?
  • Jenny Wiener – hälsoekonom på Skandia. Vilka miljardbelopp står på spel för Sveriges arbetsgivare? Vilka jobb har flest sjukskrivningar? Hur påverkar osäkerhet kring privatekonomin hälsan?
  • Karin Ådahl – erbjudandeägare Hälsokedjan & Omtanke på Skandia. Nya verktyg som hjälper företag att förebygga ohälsa och skapa en hållbar arbetsplats över tid.


Moderator: Ann-Sofie Forsmark, hälsostrateg och ledarskapskonsult, Oxy Group

Ett urval av förmiddagens talare: