Gå till innehåll

 1. Inför nominering

  Här kan du som röstberättigad i Skandia nominera en kandidat till fullmäktige. Fyll i informationen nedan (i två steg), och legitimera dig sedan med BankID eller Mobilt BankID.

  Företag: Även röstberättigade företag har rätt att nominera kandidater till fullmäktige. Välj "Företag" i steg 2 och fyll i företagets organisationsnummer. Du som företrädare behöver sedan legitimera dig med BankID eller Mobilt BankID i nästa steg.

  Nominering via telefon kommer att vara möjligt från mitten av augusti. Mer information och telefonnummer kommer då att publiceras här.

  Nomineringsperioden för 2022 års val är avslutad men du kan nominera kandidater till fullmäktigevalet 2023. Röstningsperioden för valet 2022 pågår mellan den 15 januari och den 15 februari 2022.

  Inför fullmäktigevalet: Information om röstning till Skandias fullmäktige kommer endast att skickas digitalt, så säkerställ att vi har din mejladress och/eller ditt mobilnummer här.

 2. Tack för din nominering!

  Nominering klar.

  Information om röstning till Skandias fullmäktige kommer att skickas digitalt, så säkerställ att vi har din mejladress och/eller ditt mobilnummer här.

 3. Nominera

  Kandidatens förnamn

  Kandidatens efternamn

  Ålder

  Ort

  Yrke

  Väsentliga uppdrag

  Motivering

  Kandidatens mejladress

  Kandidatens telefonnummer

 4. Nominera

  För att ta emot din nominering i fullmäktigevalet kommer Skandia behöva behandla personuppgifter avseende dig. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här.

  Ett tekniskt fel har uppstått

  Vänligen försök igen.

  Från mitten av augusti kommer det även att vara möjligt att nominera via telefon. Mer information kommer då att publiceras här.

 5. Kunden är inte nomineringsberättigad.

 6. Företaget är inte nomineringsberättigad.