Gå till innehåll

Tjänsten som ger dig som företagare en optimal sparstrategi

Hur påverkar den aktuella ekonomiska situationen ditt företag, din pension och ditt sparande? Vår tjänst Skandia Ägarstrategi kan ge dig en bättre överblick. ”På så sätt kan man enklare ta medvetna beslut”, säger Magnus Johansson, Affärsspecialist på Skandia.

Magnus Johansson, Affärsspecialist på Skandia

Att fatta rätt beslut för företaget är inte alltid helt enkelt, oavsett om företaget är nystartat, är i tillväxtfas eller är väletablerat på marknaden. Hur kommer till exempel besluten du tar nu att påverka företagets utveckling i framtiden? Och hur ska du trygga din pension och ditt sparande på lång sikt?

Här kommer Skandia Ägarstrategi in. Tjänsten ger dig som företagsägare en helhetsbild över både företagets och dina privata möjligheter.

”Med hjälp av Skandia Ägarstrategi och simuleringsverktyget kan vi titta på olika scenarier för att öka din förståelse och som hjälper dig att få en helhetsbild av nuvarande och framtida ekonomiska situation. På så sätt blir det enklare att ta medvetna beslut”, säger Magnus Johansson.

Testa Skandia Ägarstrategi du också

Bättre sparande för företag

Simuleringsverktyget ger företagsägare en bättre överblick av hur skattesystemet fungerar, så att man på ett smart sätt kan fördela lön, utdelning och planera för framtiden.

Tillsammans med en rådgivare går det även att välja ett bättre och mer anpassat sparande för företaget.

”De så kallade 3:12 reglerna är ofta komplexa och påverkas av många beslut på både kort och lång sikt. Förutom att Skandia Ägarstrategi ger kunderna en bra förståelse för sparande och pensionsoptimering så sätter vi även en handlingsplan framåt för att skapa rätt förutsättningar att nå kundens önskade mål”, säger Magnus Johansson.

Testa Skandia Ägarstrategi du också

Vem passar Skandia Ägarstrategi för? 

Tjänsten är anpassad till ägare och delägare – oavsett storlek på företaget.

”Rådgivningen passar alla typer av företag, allt ifrån ett helt nystartat till de som är i en tillväxtfas, generationsskifte eller för den som planerar att sälja företaget”, säger Magnus Johansson.

Är du intresserad? Testa Skandia Ägarstrategi

Mer om tjänsten

Andra läser också om

Till nyhetsarkivet