Gå till innehåll

Sveriges nöjdaste kunder igen – tack för förtroendet! 

Sveriges tjänstepensionskunder har sagt sitt. Skandia toppar för fjärde året i rad när Svenskt kvalitetsindex (SKI) presenterar sina siffror för kundnöjdhet bland svenska företag. – En bra tjänstepensionslösning är nyckeln till en bra pension i framtiden, säger vår pensionsekonom Mattias Munter.

Tjänstepension är grundbulten i ditt pensionssparande och därmed en hygienfaktor för alla företag som vill vara attraktiva arbetsgivare.

– Att spara till pensionen är bland det mest långsiktiga vi gör i livet. Och tjänstepensionen utgör en allt större del av det du ska leva på som framtida lön. Dessutom ökar möjligheterna för dig att påverka din tjänstepension genom egna val, exempelvis valet av vilket pensionsbolag som ska få din tjänstepension att växa på bästa sätt. Då är det självklart viktigt att du också har förtroende för ditt pensionsbolag, säger Mattias Munter.

Så mycket betyder tjänstepensionen för dig

Nöjda med avkastningen

Den årliga undersökningen från SKI mäter och analyserar nöjdhet och lojalitet bland pensionsbolagens kunder. Skandia levererar högt inom service, där framförallt kompetens och bemötande anges som viktiga parametrar bland de tillfrågade.

På privatsidan får Skandia högst betyg i branschen på frågan om kunderna är nöjda med avkastningen. Högt betyg blir det även för vår rådgivning och service.

– Av de omkring 800 miljarder som Skandia fått förtroendet att förvalta för våra kunder så ska det mesta bli pensionsutbetalningar i framtiden. Det fina resultatet från SKI just vad gäller tjänstepension är såklart ett kvitto på att vi gör rätt saker, att vi finns där för våra kunder och att vi levererar på eller till och med överträffar deras förväntningar när vi bygger pensionerna så starka som möjligt, säger Mattias.

Fokus framåt

Vi på Skandia kommer aldrig att luta oss tillbaka och vara nöjda, tvärtom. För att bibehålla vår starka ställning kommer vi nu att fortsätta fokusera på enkelhet och kvalitet i produkter och tjänster, samtidigt som du som kund ska fortsätta att känna dig uppmärksammad och sedd.

Tack för förtroendet!

Få bättre koll på pensionen

Med vår digitala pensionsrådgivning får du på 15 minuter koll på hela din pension och konkreta råd från vår kapitalförvaltning som passar just dig.

Räkna här

Andra läser om

Fler nyheter