Gå till innehåll

Skandia Live

I Skandia Live svarar våra experter och talespersoner på frågor om tjänstepension, sparande och bolån. Passa på att titta, ny livesändning här och på Facebook varje onsdag klockan 11.00. 

Dagens sändning

Sparexperten Andra Farhad från Börshajen och vår makroekonom Johan Lundqvist pratar i dagens Skandia live om börsen, aktier och sparande. 

Tidigare sändningar

Skandia Live, 27 maj 2020

Hur påverkas de miljömässiga hållbarhetsfrågorna av den pågående coronakrisen? Är det möjligt med en grön nystart eller kommer omställningen att få stå åt sidan när världen åter öppnar? En av Sveriges främsta klimatforskare, Johan Kuylenstierna från Stockholms universitet, och Skandias hållbarhetschef Helena Hagberg var med oss i studion och samtalade kring ämnet.

Skandia Live, 20 maj 2020

Hur kommer coronakrisen påverka bostadspriserna? Och hur ska man tänka kring sitt bolån just nu? Det samtalade Hans Flink från Svensk Mäklarstatistik och Johanna Cerwall, VD för Skandias Bank.

Skandia Live, 13 maj 2020

70 det nya 50: Hur ska man tänka inför pension? Det pratade Jan Scherman från News55 och vår pensionsekonom Mattias Munter om.

Skandia Live, 6 maj 2020

Hur gör jag för att hitta motivation och hålla en god hälsa i annorlunda tider? Det pratade Jana Söderberg, verksamhetsansvarig Motivationslyftet by Star for Life, och Marie Ågren HR-chef på Skandia.

Skandia Live, 29 april 2020

Hur ska man som företagare tänka kring pension och försäkring i coronatider? Paula Wigerslott, företagsrådgivare, och Michael Enberg, chef stora företag, svarar på vanliga frågor. 

Skandia Live, 22 april 2020

Vad händer med börsen och ekonomin i spåren av corona? Johan Lundqvist och Seyran Naib, makroekonomer, analyserar och svarar på frågor om det just nu så föränderliga omvärldsläget.

Skandia Live, 15 april 2020

Johanna Cerwall, VD på Skandias bank och Tommy Björinge, chef Bolån, svarar på frågor kring privatekonomi och bolån.

Skandia Live, 8 april 2020

Mattias Munter, pensionsekonom och William Yousef, privatrådgivare svarar på frågor om börsoron kopplat till coronaviruset