Gå till innehåll
 1. Välj bolagsform

  Organisationsnummer

  Personnummer

  Företagets namn

  Adress

  Postnummer

  Postort

  Är ovan adress även faktureringsadress?

  Faktureringsadress
  Du börjar med att ange vilken bolagsform företaget har, i dagsläget behöver det vara ett aktiebolag eller enskild firma. 

  Ange faktureringsadress
 2. För- och efternamn

  Personnummer

  Mejl

  Telefonnummer

  Månadslön

  Här anger du uppgifter om dig själv, t.ex. månadslön som får vara högst 10 inkomst­bas­belopp – det motsvarar 52 083 kr/månad 2018.

 3. Vill du som ägare vara kontaktperson?  Vill du som ägare vara huvudadministratör i internetkontoret?  Kontaktpersonen är den vi kontaktar vid t.ex. frågor om fakturering, medan huvud­administratören är den som får tillgång till internetkontoret för att t.ex. rapportera löneförändringar. Du kan enkelt ge behörighet till fler administratörer i efterhand.

  Kontaktpersonens uppgifter
  Huvudadministratörens uppgifter

 4. Ägare


  Anställd


  Här anger du uppgifter om dina medarbetare, t.ex. månadslön som får vara högst 10 inkomst­bas­belopp – det motsvarar 52 083 kr/månad 2018.


  Ägare


  Anställd


  • Du har nu angett högsta antal som kan försäkras med Bas Digital. Om ni är fler på företaget, kontakta en rådgivare så hjälper vi dig att hitta ett annat paket.
 5. Nu är det dags att signera din ansökan. Innan du gör det ska du läsa igenom ansökningshandlingen och några andra dokument.

  Något gick fel vid signeringen, försök igen.