Gå till innehåll
Kollegor på jobbet

Så får du bästa medarbetarna till företaget

Att locka de bästa medarbetarna till företaget och nå tillväxt genom sina medarbetare, innebär knivskarp konkurrens – och en bra tjänstepension. Här är tipsen som gör att du kan anställa de bästa till ditt företag.

  • Trygga framtiden: Att ha en tjänstepension innebär en trygghet för dig och dina medarbetare och i Skandias tjänstepensionspaket har vi adderat en hälsoförsäkring som fångar upp dina medarbetare tidigt så att risken för sjukskrivning minskar.
  • Tjänstepension a och o: Trifa Chireh, pensionsspecialist på Skandia, menar att tjänstepensionen är en grundbult och något av en hygienfaktor i varje företags jakt på att bli en attraktiv arbetsgivare. Den allmänna pensionen kommer för en del att bara utgöra 40 % av slutlönen då det är dags att gå i pension. Många förväntar sig snarare 80 % av slutlönen i pension och då måste resterande del komma från tjänstepension och privat pensionssparande.
  • Få nöjda medarbetare: De företag som har helheten med tjänstepension, sjukförsäkring, hälsoförsäkring och privatvårdsförsäkring , är också friskare företag generellt sett. Och ett friskare företag är ett lönsammare företag – med nöjdare medarbetare

Testa om ett av marknadens mest prisvärda tjänstepensionspaket passar dig och ditt företag

Vilken tjänstepension passar ditt företag?

Med våra paket för tjänstepension kan du ge dina medarbetare riktigt bra personalförmåner.

Testa vår guide