Gå till innehåll
Två män fikar på arbetsplatsen

Vi vet att friska och trygga medarbetare skapar välmående företag

Därför erbjuder vi dig och dina medarbetare en heltäckande tjänstepension. Och med vårt hälsopaket med hälsoförsäkring, vårdförsäkring och sjukförsäkring kan du bidra till friskare medarbetare och bättre företagshälsa. Allt för att få hållbara medarbetare och ett friskare företag. Vill du veta mer? Prata med oss!

Gör en intresseanmälan

Anmäl dig här så hör vi av oss och bokar ett möte för att berätta mer - helt kostnadsfritt!

Något gick fel när formuläret skulle skickas.

Tips och råd för ditt företag från våra experter


Så blir du en magnet  för de bästa medarbetarna

Är du chef eller arbetsgivare? Då vet du hur viktigt det är med välmående anställda. Medarbetare som mår bra gör bättre ifrån sig och trivs bättre på jobbet. Att sätta hälsan i fokus på företaget är helt enkelt en lönsam investering. Men hur blir man en attraktiv arbetsgivare och vad är det viktigaste att tänka på?

Läs artikel

”Därför är förebyggande hälsoarbete riktigt lönsamt”

Att vara lyhörd och fånga upp tidiga tecken på att en medarbetare inte mår bra, är säkert något som du som chef eller arbetsgivare vet har stor betydelse. På så vis kan du i ett tidigt skede ge hjälp för att förebygga sjukskrivning och får då också friskare medarbetare. 

Läs artikeln

5 saker att tänka på kring tjänstepensionen – som ökar företagets lönsamhet

Det finns mycket att tänka på när man väljer tjänstepension till sina medarbetare. Och det handlar inte bara om hur de kan få ut mest i lönekuvertet när de går i pension.

Läs artikeln