Gå till innehåll
Kvinna som springer

Få friskare medarbetare med hälsoappen

Stress och ett stillasittande arbete är vardag för många i dag. Med hälsoappen Virgin Pulse vill vi hjälpa dina medarbetare att må bättre. 

  • Koll på stress, sömn, matvanor & motion
  • Hälsobonus upp till 1 000 kr/år
  • Appen och aktivitetsband ingår kostnadsfritt när du tecknar hälso-, vård- eller sjukförsäkring.

Jag är intresserad av hälsoappen

Hälsoappen för ett hälsosammare liv


Hand håller i mobil

Ge dina medarbetare koll på hälsan

En sund livsstil förebygger sjuk­skrivningar. Det tjänar alla på – både medarbetare, företaget och Skandia. Därför är hälsoappen Virgin Pulse en kostnadsfri förmån som vi erbjuder företag med fler än 5 med­­arbetare.

Medarbetarna får koll på stressnivåer, sömn, matvanor, vardags­motion och träning – till­sammans med vänner och kolleger. När dina medarbetare mår bra ökar förut­sättningarna att göra bra ifrån sig och trivas på jobbet. 

Upp till 1 000 kr i hälsobonus med hälsoappen

Vi ger bort en hälsobonus på upp till 1 000 kr/år till dina med­arbetare som en belöning för en förbättrad livsstil.

Hälsobonusen baseras på vilken aktivitetsnivå som medarbetaren kommer upp till och består av valfria friskvårdstjänster hos ePassi. På så sätt bidrar vi till ett fortsatt hållbart välmående.

Vanliga frågor om hälsoappen

  • Förebyggande insatser som hälsoappen hjälper ditt företag att hålla sig friskare och minska kostnaderna för sjukskrivning och produktionsbortfall. Med proaktiva hälso­förmåner blir du dessutom en attraktivare arbetsgivare som visar att dina medarbetare är viktiga.

  • Skandia och företag som ansluter sig får en sammanslagen bild av företagets hälsa, hur medarbetarna aktiverar sig och ökar sitt välmående – men inte på individnivå. 

  • Hälsoappen ingår kostnadsfritt för företag med fler än 5 med­­arbetare när du tecknar hälso-, vård- eller sjukförsäkring. Kontakta oss så berättar vi mer!

Alla frågor och svar

Friskare medarbetare – lönsamt företag

Även små steg kan göra skillnad. Hälsoappen uppmuntrar dina medarbetare till ett sundare liv, vilket bidrar till en friskare arbetsplats och därmed minskade kostnader. Dessutom är det ett bra sätt att visa medarbetarna hur viktiga de är.

Jag är intresserad av hälsoappen