Gå till innehåll

Kompetensforum – nätverksträff för dig inom offentlig sektor

Kompetensforum är vår årliga nätverksträff för dig som jobbar med att hantera pensioner inom offentlig sektor. Kompetensforumet vänder sig till pensionshandläggare, ekonomer, förhandlare och personalansvariga inom kommuner och regioner som är kunder till Skandia.

Boka in vår årliga nätverksträff – kompetensforum

Syftet med Kompetensforum är att vi tillsammans med dig delar med oss av erfarenheter samt att vi får möjlighet att ge dig aktuell och viktig information som till exempel pensionsnyheter, administrativa rutiner eller inspiration till nya idéer.

Kompetensforum 2020 är inplanerat att genomföras 22–23 oktober på Skandias huvudkontor i Stockholm. Men vi förhåller oss givetvis till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger oss under hösten. Vilket innebär att det kan bli ett förändringar och anpassningar på olika sätt beroende på hur dessa rekommendationer ser ut till hösten.  

En inbjudan till Kompetensforum har skickats ut i början på juni, om du saknar denna inbjudan tar du kontakt med oss via utbildningOA@skandia.se. Sista anmälningsdag är torsdag 17:e september.

Precis som tidigare år så har vi en del gemensamma föreläsningar där alla deltar samt ett stort antal föreläsningar och seminarier där du själv väljer vad du deltar på.

För mer information så ta kontakt via utbildningOA@skandia.se