Gå till innehåll

Kompetensforum – nätverksträff för dig inom offentlig sektor

Kompetensforum är vår årliga nätverksträff för dig som jobbar med att hantera pensioner inom offentlig sektor. Kompetensforumet vänder sig till pensionshandläggare, ekonomer, förhandlare och personalansvariga inom kommuner och regioner som är kunder till Skandia.

Boka in vår årliga nätverksträff – kompetensforum

Syftet med Kompetensforum är att vi delar med oss av erfarenheter och att vi får möjlighet att ge dig aktuell och viktig information kring till exempel pensionsnyheter, administrativa rutiner eller inspiration till nya idéer.

Kompetensforum 2021 kommer att genomföras 28–29 oktober och det blir en helt digital kundträff i år, där alla anmälda deltar via länk. Vi har tagit det beslutet eftersom det är ett fortsatt osäkert läge med, dels en viss smittspridning samt att vi är osäkra på vilka eventuella restriktioner som finns i slutet av oktober. 

En inbjudan till Kompetensforum, där årets program fanns med, skickades ut innan sommaren. Vi har kompletterat denna inbjudan med en anmälningslänk i början av september. Anmälan till Kompetensforum är öppen till och med torsdag 14:e oktober. 

Saknar du inbjudan eller har du frågor eller funderar över något kring Kompetensforum så kontakta oss via utbildningOA@skandia.se