Gå till innehåll

Kompetensforum – nätverksträff för dig inom offentlig sektor

Kompetensforum är vår årliga nätverksträff för dig som jobbar med att hantera pensioner inom offentlig sektor. Kompetensforumet vänder sig till pensionshandläggare, ekonomer, förhandlare och personalansvariga inom kommuner och regioner som är kunder till Skandia.

Boka in vår årliga nätverksträff – kompetensforum

Syftet med Kompetensforum är att vi tillsammans med dig delar med oss av erfarenheter samt att vi får möjlighet att ge dig aktuell och viktig information som till exempel pensionsnyheter, administrativa rutiner eller inspiration till nya idéer.

Kompetensforum 2020 kommer att genomföras 22–23 oktober, men det kommer att bli en digital kundträff i år istället för vi att träffas på Skandias huvudkontor i Stockholm. Detta eftersom vi förhåller oss till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger under hösten 2020.

Ett digtalt Kompetensforum innebär att det kommer bli en del förändringar och anpassningar på olika sätt, jämfört med ett vanligt Kompetensforum. Vi kommer vi ha en del gemensamma föreläsningar samt några enstaka föreläsningar och seminarier där vi riktar oss mot mer specifika yrkesroller där du själv väljer om du vill vara med eller inte.

En inbjudan till vårt digitala Kompetensforum har skickats ut i september 2020. Har du inte fått den eller vill veta mer så ta kontakt via utbildningOA@skandia.se