Gå till innehåll

Kompetensforum – nätverksträff för dig inom offentlig sektor

Kompetensforum är vår årliga nätverksträff för dig som jobbar med att hantera pensioner inom offentlig sektor. Kompetensforumet vänder sig till pensionshandläggare, ekonomer, förhandlare och personalansvariga inom kommuner och regioner som är kunder till Skandia.

Boka in vår årliga nätverksträff – kompetensforum

Syftet med Kompetensforum är att vi delar med oss av erfarenheter och att vi får möjlighet att ge dig aktuell och viktig information kring till exempel pensionsnyheter, administrativa rutiner eller inspiration till nya idéer.

Kompetensforum 2021 kommer preliminärt att genomföras 28–29 oktober, men om det blir en helt digital kundträff eller om vi får möjlighet att genomföra en fysiskt träff på plats i Stockholm behöver vi avvakta med att ta beslut om. De restriktioner som finns kvar till hösten kommer vi givetvis att följa och utifrån dem kommer vi att besluta om det blir en digital eller fysisk kundträff. Tillåter restriktionerna så hoppas vi kunna genomföra en fysisk kundträff som kompletteras med att vi sänder en del av föreläsningarna digitalt för de som inte har möjlighet att vara med på plats. Finns restriktioner kvar som gör att vi inte kan träffas fysiskt så kommer det att bli en helt digital kundträff där alla anmälda deltar via länk.

En inbjudan till Kompetensforum, där stora delar av årets program finns med, har skickats ut innan sommaren. Men vi kommer att vänta till tidigt i höst med att ta emot anmälningar, för då vet vi mer om det blir ett helt digitalt eller fysiskt Kompetensforum (som kompletteras med några digitala föreläsningar).

Saknar du inbjudan eller har du frågor eller funderar över något kring Kompetensforum så kontakta oss via utbildningOA@skandia.se