Gå till innehåll

Kompetensforum – nätverksträff för dig inom offentlig sektor

Kompetensforum är vår årliga nätverksträff för dig som jobbar med att hantera pensioner inom offentlig sektor. Kompetensforumet vänder sig till pensionshandläggare, ekonomer, förhandlare och personalansvariga inom kommuner och regioner som är kunder till Skandia.

Boka in vår årliga nätverksträff – kompetensforum

Syftet med Kompetensforum är att vi delar med oss av erfarenheter och att vi får möjlighet att ge dig aktuell och viktig information kring till exempel pensionsnyheter, administrativa rutiner eller inspiration till nya idéer.

Kompetensforum 2022 kommer att genomföras 27 – 28 oktober och i år träffas vi återigen på plats i Stockholm på Skandias huvudkontor. Vi bedömer att det i dagsläget inte går att hålla god kvalité för alla deltagare i ett hybridevenemang och kommer därför inte att erbjuda digitalt deltagande på Kompetensforum detta år. Vi gör dock ett undantag när SKR ger oss aktuell information den 27:e oktober, den informationen kommer att sändas via länk (till de kunder som inte kan vara med på plats). Övriga föreläsningar/seminarium i årets program vänder sig enbart till deltagare som är med på plats och kommer inte att sändas digitalt. 

Oavsett om du är med oss på plats 27 – 28 oktober eller enbart är med digitalt när SKR ger sin information torsdag 27:e oktoer behöver du anmäla dig. Vi har skickat ut en inbjudan tillsammans med en anmälningslänk i början på september och anmälningstiden går ut fredag 7:e oktober. 

Saknar du vår inbjudan eller har du frågor om Kompetensforum kontakta oss via utbildningoa@skandia.se