Gå till innehåll

Nu är du utloggad

Tack för att du väljer Skandia. Vi ses snart igen!

Skrivbord med läsplatta på

Nyhet! Skandia Företag

Den 22 september ersätts nuvarande Internetkontor Företag av en ny och uppdaterad internettjänst för försäkringsadministration – Skandia Företag.

I och med övergången uppdateras de allmänna villkoren för användning. Genom att använda nya Skandia företag anses du som kund ha accepterat villkorsändringen.

Nya villkor Skandia Företag
Produktpaket

Vill du också ha ett friskare företag?

Tillsammans med våra kunder har vi de senaste 12 åren halverat medarbetarnas sjuk­frånvaro och ökat företagens lönsamhet.

Vi kallar det Hälso­kedjan: Hälso­försäkring, Vård­försäkring & Sjuk­försäkring – med möjlighet att lägga till effektiva hälso­tjänster! 

Friskare företag med rätt försäkringar

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.

Har dina medarbetare bra förmåner?

Med rätt personalförmåner blir du en attraktiv arbetsgivare. Ge dina medarbetare ekonomisk trygghet med stort fokus på hälsofrämjande insatser.

 • Erbjud löneväxling för medarbetare med högre lön

  Maximera medarbetarnas pension med löneväxling. Medarbetaren ökar sitt pensions­sparande och sparandet kan bli högre än den faktiska löne­minskningen. För att löneväxla bör medarbetaren ha en månads­lön som överstiger en viss nivå.

  Löneväxling – en värdefull förmån
 • Hjälp dina medarbetare att må bra

  Vår hälsoförsäkring gör det enkelt att hjälpa dina medarbetare. Ju tidigare vi kan upptäcka att någon mår dåligt, desto snabbare kan vi sätta in stödinsatser. Hälsoförsäkringen är för närvarande tillagd utan kostnad när du har tjänstepension med sjukförsäkring hos oss, men går också att köpa separat.

  Friskare medarbetare med hälsoförsäkring
 • Ge trygghet vid olycka eller dödsfall

  Grundskydd Företag innehåller en olycksfallsförsäkring som kan ge ekonomisk ersättning samt en livförsäkring som betalar ut ett engångsbelopp till familjen vid dödsfall. Ett bra komplement till samhällets skydd!

  Ekonomisk trygghet vid olycka eller dödsfall