Gå till innehåll

Olycksfallsförsäkring för ekonomisk trygghet

  • Gäller dygnet runt
  • Täcker bland annat kostnader för vård, tandskador och resor
  • Teckna försäkringen i dag och få ekonomiskt skydd utan självrisk
  • Nu kan du även komplettera med skydd vid sjukdom!

 

För de individuella olycksfallsförsäkringarna har vi valt att samarbeta med Moderna Försäkringar som försäkringsgivare. Läs mer om samarbetet här

Vi erbjuder även​ Olycksfall Allt i Ett som är en försäkring för dig som har eller skaffar ett konto i Skandiabanken.

Teckna individuell olycksfallsförsäkring

Våra olycksfallsförsäkringar

Om olyckan är framme och dina pengar ska räcka till vårdkostnader, resor och i många fall inkomstbortfall kan det vara tryggt att ha en olycksfallsförsäkring.

Med Olycksfallsförsäkring får du en eko­nomisk grund­trygghet utan självrisk. Försäkringarna ger dig ett bra skydd för direkta kostnader i samband med en olycka och i många fall möjlighet till ersättning för bestående funktionsnedsättningar. För ett ännu mer komplett skydd kan du istället välja att teckna en kombinerad sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Du kan välja mellan tre olika olycksfallsförsäkringar. Individuell Olycksfallförsäkring och Sjuk- och olycksfallsförsäkring erbjuder vi i samarbete med Moderna Försäkringar. Vi erbjuder även​ Olycksfall Allt i Ett som är en försäkring för dig som har eller skaffar ett konto i Skandiabanken.

Individuell Olycksfallförsäkring

Ett omfattande skydd vid olycksfall med hög ersättning. Försäkringen gäller livet ut och tecknas utan att fylla i hälsodeklaration.

Teckna försäkring

Sjuk- och olycksfall

Det är vanligare att drabbas av en sjukdom än av ett olycksfall. Sjuk- och olycksfallsförsäkringen ger dig ersättning vid både sjukdom och olycksfall.

Teckna försäkring

Olycksfall Allt i Ett

Den här försäkringen kan du teckna utan att fylla i hälsodeklaration. För att teckna försäkringen öppnar du ett Allt i Ett-konto. Du väljer mellan tre olika försäkringsbelopp.

Läs mer