Gå till innehåll

Olycksfallsförsäkring för ekonomisk trygghet

  • Gäller dygnet runt
  • Täcker bland annat kostnader för vård, tandskador och resor
  • Teckna försäkringen i dag och få ekonomiskt skydd utan självrisk
  • Nu kan du även komplettera med skydd vid sjukdom!

 

För de individuella olycksfallsförsäkringarna har vi valt att samarbeta med Moderna Försäkringar som är ny försäkringsgivare. Läs mer om samarbetet här

Vi erbjuder även​ Olycksfall Allt i Ett som är en försäkring för dig som har eller skaffar ett konto i Skandiabanken.

Teckna individuell olycksfallsförsäkring

Våra olycksfallsförsäkringar

Om olyckan är framme och dina pengar ska räcka till vårdkostnader, resor och i många fall inkomstbortfall kan det vara tryggt att ha en olycksfallsförsäkring.

Med Olycksfallsförsäkring får du en eko­nomisk grund­trygghet utan självrisk. Försäkringarna ger dig ett bra skydd för direkta kostnader i samband med en olycka och i många fall möjlighet till ersättning för bestående funktionsnedsättningar. För ett ännu mer komplett skydd kan du istället välja att teckna en kombinerad sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Du kan välja mellan tre olika olycksfallsförsäkringar. Individuell Olycksfallförsäkring och Sjuk- och olycksfallsförsäkring erbjuder vi i samarbete med Moderna Försäkringar. Vi erbjuder även​ Olycksfall Allt i Ett som är en försäkring för dig som har eller skaffar ett konto i Skandiabanken.

Individuell Olycksfallförsäkring

Ett omfattande skydd vid olycksfall med hög ersättning. Försäkringen gäller livet ut och tecknas utan att fylla i hälsodeklaration.

Teckna försäkring

Sjuk- och olycksfall

Det är vanligare att drabbas av en sjukdom än av ett olycksfall. Sjuk- och olycksfallsförsäkringen ger dig ersättning vid både sjukdom och olycksfall.

Teckna försäkring

Olycksfall Allt i Ett

Den här försäkringen kan du teckna utan att fylla i hälsodeklaration. För att teckna försäkringen öppnar du ett Allt i Ett-konto. Du väljer mellan tre olika försäkringsbelopp.

Läs mer