Gå till innehåll

Vi är Skandia

  • Vi hjälper våra kunder att ta beslut här och nu – för ett tryggt och rikt liv på sikt
  • Vi satsar på långsiktiga investeringar som ger en stabil och hållbar tillväxt
  • Genom vårt förebyggande hälsoarbete är vi med och bidrar till ett friskare Sverige

Vi har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år – vi vet att det är lönsamt att förutse och förebygga.

Om Skandia

Skandia erbjuder sparande med garanti, fondsparande, försäkringar för hälsa och trygghet, banktjänster och rådgivning.

Med en stark tradition av pionjärsanda, produktutveckling och samhällsengagemang har vi i drygt 160 år arbetat med att förebygga och förutse risker. På så sätt har vi kunnat ge människor ekonomisk trygghet i livets olika skeden.

Begreppet ”Tänk Längre” genomsyrar hela vår verksamhet. För oss innebär det att vi hjälper våra kunder att ta beslut här och nu – för ett tryggt och rikt liv på sikt. Vi har också ett större perspektiv än så. Genom att verka i skärningspunkten mellan näringsliv och samhälle bidrar vi till ett mer hållbart samhälle, samtidigt som vi skapar värde för kunderna.

Bli kund
Person rådgivning

Rådgivning

Våra rådgivare finns här för dig när du behöver hjälp. Tillsammans ser vi över hela din ekonomiska situation och lägger fokus på de delar som är viktigast för dig.

Våra rådgivare är Swedsec licensierade med stor erfarenhet av privatekonomi och hjälper till oavsett om du vill prata sparande, pension eller placeringar.

Läs mer
Vardagstjänster

Skaffa vardagspaket

  • Rabatt på ditt bolån
  • Vi bjuder på bank- eller kreditkortet de första 12 månaderna
  • Internetbank, mobilapp och Swish förenklar din vardagsekonomi

Vardagspaketet ger dig våra mest populära digitala banktjänster som förenklar din vardag. Ansök nu och få koll på hela din ekonomi när och där det passar dig.

Läs mer

Som Skandiakund får du rabatt på familjejuridik

Familjens Jurist och Skandia har ett nära samarbete där du som Skandiakund kan få hjälp med familjejuridiska frågor. Förutom ett ökat skydd och trygghet för dig och dina närmaste får du som Skandiakund dessutom rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist, få hjälp över telefon eller via mallar själv upprätta dokument genom Familjens Jurists digitala tjänst.

Läs mer