Gå till innehåll
Svarta solglasögon, pass, biljett, plånbok med Skandia- och Eurobonuskort

Välkommen att tjäna fler EuroBonus-poäng!

Lev som vanligt och tjäna EuroBonus extrapoäng!

  • EuroBonus-poäng på kortköp, sparande och bolån
  • Dubbla poäng när du handlar med vårt kreditkort
  • Med poängen kan du shoppa eller resa, du väljer!

Välkommen att tjäna poäng som du kan shoppa och resa för

Stad natt ljus katedral

Visste du att du nu kan tjäna EuroBonus extrapoäng på de flesta av våra tjänster? Ju fler tjänster du har desto mer poäng tjänar du, bara genom att leva som vanligt.

Du tjänar poäng på allt du handlar när du använder något av våra kort och du kan använda poängen på flera olika sätt t.ex. till flygresor, hotellnätter, hyrbilar eller något i SAS EuroBonus webbshop.

sas.se/eurobonushittar du bland annat aktuella erbjudanden från SAS EuroBonus och information om hur du kan använda dina EuroBonus-poäng. Där hittar du också din totala poäng.

Se hur mycket EuroBonus extrapoäng du kan tjäna!

 

BanktjänstAntal poäng
Visa Bankkort 5 poäng/100 kr 
Visa Betal- och kreditkort 10 poäng/100kr
Bolån (gäller huvudlåntagare och minst 1 000 000 kr)  1 260 poäng/år

Privat pensionssparande (beräknat minimikapital totalt 100 000 kr i pensionsförsäkring eller IPS)

 1 500 poäng/år
Långsiktigt sparande (beräknat minimikapital totalt 100 000 kr eller lägsta insättning totalt 1 000 kr/mån i privatägd kapitalförsäkring, Investeringssparkonto (ISK), Värdepappersdepå eller IPS)  1 740 poäng/år

Baspoäng & Extrapoäng

Baspoängen får du när du flyger med SAS och SAS partners och ligger till grund för vilken nivå du kommer upp i inom EuroBonus. Extrapoängen är alla poäng som du tjänar med Skandia.

Både Extrapoäng och Baspoäng kan användas till i SAS EuroBonus webbshop. För enkelhetens skull kallar vi all poäng för EuroBonus-poäng på vår webbplats.

Läs mer om EuroBonus på SAS webbplats

På ett år kan du tjäna ihop till en resa inom Europa

Poäng från många olika håll blir snabbt en stor pott att omvandla till resor, hotellnätter, hyrbilar eller något annat i SAS EuroBonus webbshop.

Så här skulle t.ex. ett år med SAS och Skandia kunna se ut. Det motsvarar tillräckligt med poäng för en resa inom Europa tur och retur.

Exempel: Antal poäng för vanliga tjänster hos Skandia och SAS under ett år.

När dina Eurobonus-poäng utbetalas 

EuroBonuspoängen för kortköp och övrigt engagemang t.ex. sparande och bolån, börjar intjänas från den dag du ansluter dig. Poängen ubetalas sedan i efterskott i mitten av varje månad, alltså de poäng som du tjänat in i maj betalas ut i mitten på juni.

Var hittar du dina poäng hos oss?

Du kan se alla dina poäng när du loggat in under ”min anslutning till EuroBonus”. Om tjänsten avslutas mitt i månaden så tilldelas inga poäng för den månaden.

Spara långsiktigt och tjäna EuroBonus-poäng samtidigt!

Vill du få hjälp av en expert att spara långsiktigt? Ring oss direkt eller så ringer vi upp och bokar en tid.

Så långt räcker poängen

Du väljer själv hur du vill använda dina EuroBonuspoäng – från resor och hotellvistelser till shopping i butiker och på webben. För mer information om EuroBonus – se sas.se/eurobonus.

Klicka på bilden nedan för att få större format

Så långt räcker poängen!

Vad får jag poäng på och hur delas de ut?

När du som kund är ansluten hos Skandia till SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på olika sätt – transaktionspoäng för kort och engagemangspoäng beroende på vilka produkter du har i Skandia. För alla kortköp som görs med bankkortet eller kreditkortet så får du som kund EuroBonus-poäng.

För bankkort 5 poäng/100 kr och för betal- och kreditkort 10 poäng/100kr. Uttag i bankomat är inte poänggrundande. Du kan du börja tjäna poäng från och med den dagen du ansluter dig. Poängen delas sedan ut till ditt poängkonto den 6:e eller 7:e varje månad och de delas ut i efterhand, d.v.s. poäng som du tjänat in i Maj kommer alltså i juni.

Dina poäng för sparande, försäkringar och bolån börjar du att samla från och med juli, och där sker poängutdelningen kvartalsvis istället. De första poängen för sparande, pensionsförsäkring och bolån kommer delas ut i början av 2015, men är då summerat från 2014.

Du kan se alla dina poäng när du loggat in under ”min anslutning till EuroBonus”. Om tjänsten avslutas mitt i månaden så tilldelas inga poäng för den månaden. Hur mycket poäng som du kan tjäna är beroende på hur mycket som spenderas på kortet.

Vad är skillnaden mellan Baspoäng och Extrapoäng?

Både Extrapoäng och Baspoäng kan användas till resor både med SAS och SAS partners, samt till andra former av EuroBonus-erbjudanden. Baspoängen ligger som grund för vilken nivå inom EuroBonus du kvalificerat dig till och intjänas endast genom flyg med SAS och SAS partners. Läs mer om poängen i SAS EuroBonusprogram på sas.se/eurobonus.

Spara långsiktigt och tjäna EuroBonus-poäng samtidigt!

Vill du få hjälp av en expert att spara långsiktigt? Ring oss direkt eller så ringer vi upp och bokar en tid.

Få egen rådgivning