Gå till innehåll
Triumbågen i Paris och himmel

Få 10 000 SAS EuroBonus Extrapoäng!

  • Flytta fonder för minst 100 000 kr senast den 31 maj 2016
  • Du behåller samma förvaltare, fondavgifter och fondvillkor som tidigare
  • Du behöver inte tänka på kapitalvinstskatter i samband med flytten

Det du behöver för fondflytten är ett konto för fondsparande.

Nu har du chansen att få ihop poäng till drömresan, så här gör du...

Få 10 000 EuroBonus Extrapoäng när du flyttar in fonder till ett värde av minst 100 000 kr från en annan bank eller värdepappersinstitut. Gäller Investeringssparkonto (ISK) eller Värdepappersdepå. Sista datum för flytt är 31 maj 2016. För att påbörja flytten gör så här:

Fyll i fälten i Steg 1, fyll därefter i flyttblanketterna i Steg 2. Skicka portofritt till adressen som står i blanketten senast 31 maj 2016:

Steg 1 - Fyll i fälten nedan

Fyll i ditt personnummer enligt formatet (ååmmddnnnn). Dina uppgifter är skyddade och kommer enbart att användas som anmälan för att delta i denna kampanj. Genom din anmälan samtycker du till denna personuppgiftsbehandling.
Fyll i ditt EuroBonus-medlemsnummer. Endast siffror, du finner medlemsnumret på SAS.se eller på ditt EuroBonus kort.

Vi får in mycket skräppost från spam-robotar. Bocka i rutan för att hjälpa oss skilja dig från en robot.

Bock i rutan för att visa att du inte är en robot!

Steg 2 - Fyll i flyttblanketten nedan

Har du redan en depå (konto) hos oss?

Då är det bara att fylla i flyttblanketten och påbörja flytten. Du behåller dina fonder precis som de är, du behåller samma förvaltare, fondavgifter och fondvillkor som tidigare men får bättre koll på ditt sparande genom att samla det hos oss.

Flytta Investeringssparkonto Flytta Värdepappersdepå

Bra att veta!

Handelsbanken, Nordea och Länsförsäkringar flyttar inte fondandelar utan dessa säljs av och det avgivande bolaget skickar över en likvid till Skandia som du själv måste ansvara för att köpa tillbaka i de fonder du väljer att spara i.

Vi kan bara ta emot fonder som finns i vårt utbud, är du osäker? Ring våra sparexperter!

Saknar du depå (konto)?

Om du inte redan är kund hos oss behöver du fylla i blanketten nedan för att öppna en depå för Investering­sspar­konto eller Värdepappersdepå.

Öppna Investeringssparkonto Öppna Värdepappersdepå

Villkor för vårt flytterbjudande för fonder

Stad skyline natt ljus

Gäller endast om du flyttar dina fonder till oss från en annan bank eller värdepappersinstitut av minst 100 000 kr från ett Investeringssparkonto (ISK) eller värdepappersdepå.

För att du ska kunna ta del av erbjudandet så ska du ha flyttat in fonderna under kampanjperioden 22 april 2016 - 31 maj 2016. Du kan bara ta del av erbjudandet en gång och du kan inte kombinera det med andra fondflytterbjudanden. Poängen delas ut senast 30 juni 2016. Poängen du får kan du använda till resor eller shopping, läs mer hos SAS.

Tilldelade EuroBonus Extrapoäng för kampanjen beskattas som inkomst av kapital. Skandia lämnar kontrolluppgift och skatten betalas av deltagaren i kampanjen. Kapitalbeskattningen gäller endast denna kampanj.  Ingen beskattning sker för de övriga poäng du får som ansluten till EuroBonus i Skandia. För att ta del av erbjudandet måste du använda de blanketter som finns på denna kampanjsida.

Flytta senast den 31 maj 2016 så får du:

  • Flyttbonus på 10 000 EuroBonus Extrapoäng.
  • Tillgång till vårt fondtorg, med mer än 800 fonder.
  • Kostnadsfri personlig placeringsrådgivning.

Vi kan bara ta emot fonder som finns i vårt utbud, är du osäker? Ring våra sparexperter!

I de flesta fall kostar det inget att flytta fonder mellan två banker/institut. Skulle din bank/institut ta ut en avgift står Skandia inte för avgiften.

För att inte utlösa skatt när du flyttar - gör så här

För att du ska slippa skatt när du gör fondflytten så bör du öppna samma typ av konto (depå) som du flyttar dina fonder från.