Gå till innehåll

Marknadsbrev april 2024: Därför fortsätter börsfesten

Sparåret 2024 har börjat mycket starkt och globala aktiemarknader har nått nya rekordnivåer. Det finns flera faktorer som talar för fortsatt positivt börshumör.

Men vad är det som drivit uppgången, kommer den fortsätta och vad finns det för risker framåt? Det tittar vi närmare på i denna utgåva av Skandia Marknadsbrev.

Läs senaste marknadsbrevet

Få våra bästa spar- och placeringstips först!

Börja prenumerera på våra Marknadsbrev och Placeringsutsikter idag och var först med att få våra ekonomers analys av marknaden och spar- och placeringstipsHelt gratis och direkt i din inkorg. Hur vi använder din mejladress

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.

Tänk på

Tänk på att informationen på denna sida inte är avsedd som investeringsrådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden. Om du vill ha personlig rådgivning utifrån dina individuella förutsättningar rekommenderar vi att du kontaktar en rådgivare på Skandia. Bolaget har inget ansvar för eventuella åtgärder som vidtagits enbart på grundval av detta material. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder eller andra finansiella instrument kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.