Gå till innehåll
Skrivbord med läsplatta på

6 månader kostnadsfritt på Sigmastocks

Vi gillar Sigmastocks och bjuder på deras tjänst under 6 månader – helt kostnadsfritt! Kom igång med ett aktiesparande och få hjälp med att bli din egen förvaltare. Tjänsten passar både nybörjare och dig med tidigare aktievana.

  • Registrera dig via länken nedan
  • Skapa en helt egen strategi för aktiehandel
  • Få hjälp med beräkningar för ditt sparande och köp aktier enkelt hos oss

Gå till erbjudandet

Erbjudandet

Kostnadsfritt i 6 månader! Du kommer inte att behöva börja betala för tjänsten efter perioden såvida du inte tar ett aktivt beslut att fortsätta. Sigmastocks kostar mellan 19-99 kr per månad. 

Erbjudandets totala värde: 594 kr

Att handla med aktier är både enkelt och billigt. Vi har nyligen sänkt vårt Minimi-courtage för handel på Nasdaq Small och Mid Cap vilket gör månatligt sparande med mindre belopp mer attraktivt även på dessa handelsplatser. Läs mer om våra priser här.

Läs mer om Sigmastocks här

Ta del av erbjudandet

För att ta del av erbjudandet behöver du ha en depå för aktiehandel hos oss.

Gå till erbjudandet

Om du redan är kund på Sigmastocks och har en Skandiadepå kan du kontakta Sigmastocks direkt.

Kontakta Sigmastocks

Om Sigmastocks

Sigmastocks hjälper privatpersoner att spara direkt i aktier på ett enkelt, långsiktigt och forskningsbaserat sätt. Detta mot en låg prenumerationsavgift. Tjänsten grundas på finansiell matematik och är helt ny i sitt slag. Sigmastocks har fått ett flertal utmärkelser för att de gör aktiesparande tillgängligt för alla.

Läs mer om Sigmastocks

Tänk på

En placering i finansiella instrument som t.ex. aktier är förenad med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Dina pengar kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det placerade kapitalet. Du ansvarar själv fullt ut för dina investeringsbeslut. Du ska därför alltid ta del av detaljerad information innan du fattar ett beslut. Läs mer om egenskaper och risker med aktier och andra finansiella instrument.

Läs också gärna mer om hur Skandia undviker intressekonflikter, hanterar s.k. tredjepartsersättningar och om de olika bolagen på Att handla på skandia.se.