Gå till innehåll
Person vid skrivbord

Rådgivning med din framtid i fokus

På Skandia tänker vi längre. Genom att utgå från de behov du har och ditt mål med vår rådgivning anpassar vi den efter din specifika livssituation – med din framtid i fokus.

Boka rådgivning nu

Vad behöver du hjälp med?

 • Få en överblick över din ekonomi

  Vi erbjuder personlig rådgivning för dig som behöver hjälp att se över din ekonomi. Våra rådgivare anpassar mötet med din specifika livssituation i fokus – har du kanske bytt jobb eller gått på föräldraledighet? Gått i pension eller flyttat? Genom att känna till detta kan vi skapa så goda förutsättningar som möjligt för dig och din framtid.

  Boka rådgivning

 • Pensionsrådgivning

  De flesta får 60 % av sin lön med allmän pension och tjänstepension. Med ett privat sparande ökar du dina möjligheter till en bra pension – tar du tag i det tidigt kan du få 80 % eller mer av din lön. Vi kan hjälpa dig se över hela din pension och hitta det sparande och de lösningar som passar dig och dina behov.

  Boka pensionsrådgivning

 • Placeringsrådgivning

  Vid placering av större engångsbelopp ser vi tillsammans till att det placeras på det sätt som passar dig bäst. Skulle dina behov förändras och du vill se över tidigare placeringar erbjuder vi dessutom återkommande rådgivning. Utan att tumma på din förväntade avkastning bidrar våra ansvarsfulla investeringar till ett mer hållbart samhälle.

  Boka placeringsrådgivning

 • Pensionsoptimering

  Våra pensionsexperter hjälper dig att planera din pension så att du kan leva ditt liv så som du vill ha det. Det är bara du som vet vad som är viktigt för dig inför pensionen, men de flesta behöver hjälp att se över vilken skatt du kommer att betala som pensionär, hur det ser ut med skydd för din familj och vilken risk dina pensionspengar har.

  Pension är ett komplext och svårt ämne, men tillsammans lägger vi pusslet så din pension blir så bra som möjligt.

  Optimera pensionen

Boka rådgivning – med din framtid i fokus

Våra sparexperter finns här för dig när du behöver hjälp att se över din ekonomi, oavsett om det gäller pension, annat sparande eller en livförsäkring.

Boka rådgivning