Gå till innehåll

Känn pulsen med appen Virgin Pulse

  • En bred livsstilsapp som uppmuntrar till en bra hälsa
  • Medarbetare kan få en hälsobonus med upp till 1000 kr per år
  • Ett steg mot friskare arbetsplatser

Med Virgin Pulse, som är en hälso- och livsstilsapp, tar vi nu ytterligare ett steg mot friskare arbetsplatser. Anmäl ditt företags intresse redan i dag så berättar vi mer.

Anmäl företagets intresse

En sund livsstil förebygger sjukskrivningar

Det handlar om att komma igång med att röra på sig lite mer, äta lite sundare, lägga sig lite tidigare eller ta trappan lite oftare. Små steg som gör väldigt stor skillnad.

Skandia hyllas av Fortune Magazine för vårt effektiva arbete mot ohälsa och sjukskrivningar. Nu tar vi ytterligare ett steg mot friskare arbetsplatser. 

Vi erbjuder företag och deras medarbetare hälsoappen Virgin Pulse

Hälsoappen hjälper dig att följa dina sov- och aktivitetsvanor, ha koll på dina stressnivåer och ger dig en egen livsstilsprofil. Nu erbjuder vi våra större företag med över 100 medarbetare som har försäkring inom Hälsokedjan kostnadsfri tillgång till Virgin Pulse. 

Medarbetare belönas med 1 000 kr i hälsobonus

Skandia ger bort en hälsobonus på upp till 1 000 kr per år till medarbetare på företag som ansluter sig till Virgin Pulse. Hälsobonusens storlek beror på vilken aktivitetsnivå som man kommer upp till och är en belöning för förbättrad livsstil. Vi är övertygade om att den här typen av förebyggande insatser är lönsamt för oss alla.

Anmäl företagets intresse

Fortune Magazine: Skandia ett bolag som förändrar världen

Skandia hyllas av Fortune Magazine för vårt framgångsrika arbete med att minska ohälsa. På deras årliga ranking, Fortune’s Change the World list, placerades vi på en 20:e plats, av 50 bolag i världen. Detta som enda svenska bolag på listan. 

Läs mer om utmärkelsen