Gå till innehåll
Två personer delar på tårta

Är du och dina medarbetare med och delar på 30 miljarder?

30 miljarder kronor. Så mycket överskott fördelades under 2018 till våra kunder med traditionell förvaltning. Med våra paket för tjänste­pension kan du ge dig själv och dina medarbetare möjligheten att spara med traditionell förvaltning. 

30 miljarder kronor. Så mycket överskott fördelades under 2018 till våra kunder med traditionellt förvaltad försäkring med hjälp av återbäringsräntan. Detta är möjligt tack vare en fortsatt bra utveckling av livportföljens placeringar. I och med att Skandia är ett kundägt bolag går allt överskott till våra ägare, dvs. till er som sparar i traditionellt förvaltad försäkring.

Läs mer om överskottet som fördelades under 2018

Inte kund ännu och vill veta mer?

Med våra paket för tjänste­pension kan du ge dig själv och dina medarbetare möjligheten att spara med traditionell förvaltning. 

Traditionell förvaltning passar dig som vill ha ett tryggt sparande där du inte behöver tänka på hur pengarna placeras. Du är dessutom garanterad ett visst belopp när det väl är dags för utbetalning, med möjlighet till mer. Pengarna placeras främst i aktier och på valda delar av världs­marknaden. Vi har också investerat i t.ex. direktägda fastigheter, cancer­sjukvård, infra­struktur och i onoterade bolag.

Guide – testa vilken tjänstepension som passar ditt företag