Gå till innehåll

Tack, vi har tagit emot dina svar.

Vill du veta mer om penningtvättslagen och vad den innebär? Läs mer om varför vi ställer frågor.

Produktpaket

Vill du också ha ett friskare företag?

Tillsammans med våra kunder har vi de senaste 12 åren halverat medarbetarnas sjuk­frånvaro och ökat företagens lönsamhet.

Vi kallar det Hälso­kedjan: Hälso­försäkring, Vård­försäkring & Sjuk­försäkring – med möjlighet att lägga till effektiva hälso­tjänster! 

Friskare företag med rätt försäkringar

Har dina medarbetare bra förmåner?

Med rätt personalförmåner blir du en attraktiv arbetsgivare. Ge dina medarbetare ekonomisk trygghet med stort fokus på hälsofrämjande insatser.

 • Erbjud löneväxling för medarbetare med högre lön

  Maximera medarbetarnas pension med löneväxling. Medarbetaren ökar sitt pensions­sparande och sparandet kan bli högre än den faktiska löne­minskningen. För att löneväxla bör medarbetaren ha en månads­lön som överstiger en viss nivå.

  Löneväxling – en värdefull förmån
 • Hjälp dina medarbetare att må bra

  Vår hälsoförsäkring gör det enkelt att hjälpa dina medarbetare. Ju tidigare vi kan upptäcka att någon mår dåligt, desto snabbare kan vi sätta in stödinsatser. Hälsoförsäkringen är för närvarande tillagd utan kostnad när du har tjänstepension med sjukförsäkring hos oss, men går också att köpa separat.

  Friskare medarbetare med hälsoförsäkring
 • Ge trygghet vid olycka eller dödsfall

  Grundskydd Företag innehåller en olycksfallsförsäkring som kan ge ekonomisk ersättning samt en livförsäkring som betalar ut ett engångsbelopp till familjen vid dödsfall. Ett bra komplement till samhällets skydd!

  Ekonomisk trygghet vid olycka eller dödsfall