Gå till innehåll

Vi vill att ditt företag och dina medarbetare ska må bra

Vi har Sveriges nöjdaste kunder – för sjätte året i rad!

SKI företag 2022.png

Tack för förtroendet! För sjätte året i rad har vi Sveriges nöjdaste företagskunder i kategorin tjänstepension.  

  Läs mer om priset >

Har ditt företag inte svarat på våra frågor?

Lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism innebär att vi som finansiellt bolag behöver lära känna våra kunder bättre. Alla våra kunder behöver därför svara på frågor med jämna mellanrum.

Läs mer och svara här

Bli svårlurad i deklarationstider!

Bedrägeriförsök ökar och har kommit att bli ett stort samhällsproblem. I samband med deklarationstider väntas bedragare ta tillfället i akt och försöka luras med falska mejl och sms. Läs våra tips för att skydda dig själv och dina närstående mot bedrägerier.

Läs mer om hur du skyddar dig

Senaste nyheterna

Fler nyheter

Lyssna på vår podd: Allt om självledarskap: ”Bli din egen konsult”

Hur kan jag utveckla mitt självledarskap? Vad fyller jag min skattkista med? Och hur kan jag träna mitt tålamod på personer på jobbet som jag stör mig på? Föreläsaren och coachen Jana Söderberg, verksamhetsansvarig på Motivationslyftet, svarar på detta och mycket mer. I vår podd Hur är läget egentligen? pratar vi också om att boka regelbundna möten med ”Jag AB”, om frisk egoism, spegelneuroner, monotasking vs multitasking, självkänsla och helikopterperspektiv.

Lyssna på Podcaster Lyssna på Spotify Till vår podd

Nyhetsbrev företag – tips och råd till ditt företag

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag. Du som företagare får inspiration och guidning – kostnadsfritt och direkt i din inkorg! Hur vi använder din mejladress.

Hoppsan!

Något gick fel. Kolla att du fyllt i allt rätt och testa igen.

Välj en trygg  och smart väg framåt

Det är inte alltid så enkelt att fatta rätt beslut för din och företagets framtid – därför finns Skandia Ägarstrategi. En möjlighet att simulera olika ekonomiska scenarier och se hur det påverkar dig och ditt företag nu och i framtiden.

Så kan du fatta medvetna beslut

Hållbarhet – viktig del i vår affär

Vår drivkraft är att skapa trygghet för generationer och bidra till ett hållbart värdeskapande med sikte på att vara det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Vi har en bred förankring med långsiktiga åtaganden gentemot ägare, kunder och samhälle.

Så arbetar vi med hållbarhet