Gå till innehåll

Nu förenklar vi inloggningen

Våra kunder har länge efterfrågat möjligheten att få årsbesked digitalt. Det känns självklart för oss, och det är ju dessutom bättre för miljön. I ett första steg kommer alla som har försäkringar hos oss få digitala årsbesked.

I samband med det har vi också gjort det smidigare att logga in! Självklart är det lika säkert som tidigare, och innanför inloggningen ser allt ut som vanligt.

Alla som har försäkringar hos oss får digitala årsbesked

Från och med 2016 kommer du att få ditt årsbesked genom att logga in. 

Lägg till dina kontaktuppgifter

När det finns ett nytt årsbesked meddelar vi dig direkt på den mejladress som du har angivit – så logga in redan i dag för att lägga till dina kontaktuppgifter!

Så här gör du:

1. Logga in

Logga in med BankID (funkar även med BankID från en annan bank).

2. Lägg till mejladress

Lägg till din mejladress och andra kontaktuppgifter.

3. Vi meddelar dig

Vi meddelar dig på mejlen så snart ett årsbesked har kommit.

Har du inget BankID än?

Det är enkelt att skaffa BankID och det gäller som digital legitimation vid myndigheter, banker och liknande. Du kan skaffa BankID via Skandia om du vill ha din vardagsekonomi hos oss, annars vänder du dig till din nuvarande bank.

Bli vardagskund och hämta BankID

Inga fler brev!

Från och med nästa år kommer du alltså inte få några årsbesked för försäkringar med brev från oss.

Med den nya inloggningen hoppas vi att det känns smidigare för dig när du vill logga in. Det blir också lättare om du t.ex. vill hantera eller teckna andra försäkringar hos oss, skaffa banktjänster, börja spara eller kanske ändra bolånet.